13.9 C
București
sâmbătă, 20 aprilie 2024
AcasăSpecialREVISTA BLOGURILOR. British Airways anunță reduceri de prețuri pentru mai multe zboruri

REVISTA BLOGURILOR. British Airways anunță reduceri de prețuri pentru mai multe zboruri

De pe blogurile de luni, aflăm că  Amazon va plăti 250 milioane pentru 3 sezoane (36 de episoade) din noua emisiune făcută de Jeremy Clarkson, Richard Hammond și James May, dar și că British Airways scade, din nou, prețurile pentru mai multe zboruri.

De pe blogul Zoso.ro, aflăm că Amazon va plăti 250 milioane pentru 3 sezoane (36 de episoade) din noua emisiune făcută de Jeremy Clarkson, Richard Hammond și James May, din care Clarkson va primi 1,2 milioane dolari per episod, iar colegii lui 1 milion. Bloggerul a precizat, ăn acest context, că un episod din Top Gear costa 1,5 milioane ca să fie făcut, în timp ce un episod din emisiunea asta, care nu are nume deocamdată, va costa 7 milioane dolari per episod.

De pe blogul de călătorii Tedoo.ro aflăm  că British Airways scade, din nou, prețurile pentru anumite zboruri. Este vorba despre câteva rute cu plecare din București. Prețurile cu discount se aplică pentru călătorii între noiembrie 2015 și martie anul viitor. Unele zboruri pot include escale lungi în Londra.

 

Cele mai citite

Beat la volan, cu 218 km pe oră în localitate

Un șofer în vârstă de 41 de ani din Craiova a fost prins de polițiști conducând băut la volan și cu o viteză de...

Lamborghini va fabrica o ediție limitată a variantei Huracan

Lamborghini a prezentat o ediție specială a modelului italian, cu patru vopsele deosebite, stil camuflaj. Au fost produse doar 12 exemplare, toate fiind deja...

Emirates și Flydubai își reiau operațiunile după inundațiile din Dubai

Emirates și compania aeriană Flydubai au restabilit operațiunile normale după ce ploile abundente au provocat inundații grave în Emiratele Arabe Unite la începutul acestei...
Ultima oră
Pe aceeași temă