13.3 C
București
joi, 25 aprilie 2024
AcasăSpecialREVISTA BLOGURILOR. Ce spune Tolontan despre numirea lui Ghinea drept consilier de...

REVISTA BLOGURILOR. Ce spune Tolontan despre numirea lui Ghinea drept consilier de stat

Pe bloguri citim, miercuri, că migraţia românilor va continua, despre acuzele care au apărut după ce Cristian Ghinea a fost numit consilier de stat pe afaceri europene la Cancelaria Guvernului, dar şi despre intenţia poliţiştilor de a-i dărui un cal jurnalistului Adelin Petrişor.

Pe blogul victorkapra.ro, citim că migraţia românilor va continua și, indiferent de profilul sociologic al populației emigrante, se vor trimite bani în țara. “Despre migrația din cadrul UE s-au făcut numeroase studii. Un astfel de studiu arată că emigrarea din România către țări membre ale Uniunii va continua și în deceniul 2010-2020. Se prognozează că în 2017 volumul de emigranți români va ajunge la 3,5-4,9 milioane în regiunea UE 15, adică în statele UE de dinaintea extinderii din 2004”, a scris bloggerul.

Adelin Petrişor scrie, pe blogul său, că poliţiştii au vrut să îi dăruiască un cal, pentru că au apreciat modul în care a vorbit despre polițiștii călare participanți la parade militară de 1 Decembrie. “L-am refuzat politicos și nu doar pentru că nu am loc în sufragerie. Despre caii lor a vorbit foarte frumos colonelul Costin Spânu, purtătorul de cuvânt al MApN. Oricum, nici el nu-l poate lua acasă pe Zorro. Stă la etajul 8 și liftul e cam înghesuit”, a scris Petrişor.

Pe blogul tolo.ro, Cătălin Tolontan scrie despre acuzele care au apărut după ce Cristian Ghinea a fost numit consilier de stat pe afaceri europene la Cancelaria Guvernului. “Cristian Ghinea a fost numit consilier de stat pe afaceri europene la Cancelaria Guvernului. A făcut-o în stilul său onest, demisionînd atît din ONG-ul pe care l-a fondat, cît și din postura de redactor la ”Dilema”. Ori de cîte ori apare o astfel de mutare, încep acuzele. Că e o sinecură. Că de ce s-a dus să lucreze la stat? Poate că e bine să ne decidem, totuși. Vrem ca statul să ne livreze, dar în același timp îl disprețuim”, a scris Tolontan.

Pe blogul zoso.ro, citim că dacă rata e mai mică decât chiria, băncile ar putea închiria toate acele case cu care se vor trezi pe cap după ce legea dării în plată se va pune în aplicare. “Pentru că e stupid să iei 200€ rată când poți percepe 300€ chirie și, la final, casa rămâne a ta, nu a chiriașului!! Și nici nu sunt bătăi atât de mari de cap cu calculat ROBOR, EURIBOR și alte prostii. Când nu mai plătește, îl dai afară extrem de repede. PUR ȘI SIMPLU GENIAL!  Eu cred că băncile au vrut legea dării în plată. Întrebarea e: vor vrea băncile să dețină rezidențialele alea mizerabile de la porumb, construite prost cu materiale ieftine?”, a scris bloggerul.

 

Cele mai citite

Marcel Ciolacu vrea să-i recompenseze pe elevii români care au performat la Concursul Internaţional “National Space Society – NASA Space Settlement Contest”

Premierul Marcel Ciolacu i-a felicitat pe elevii români premiaţi la Concursul Internaţional "National Space Society - NASA Space Settlement Contest", el afirmând că aceştia...

Dotează eficient și igienic spațiile sanitare ale afacerii tale!

Atunci când gestionezi o afacere este important să acorzi o atenție deosebită și spațiilor sanitare. Acestea nu trebuie să fie doar curate, ci și...

Cum se va desfășura prima competiție de frumusețe pentru AI din lume

Cu un singur click, lumea reală și cea virtuală se întâlnesc într-o competiție revoluționară de frumusețe. Primul concurs de frumusețe artificială din lume și-a...
Ultima oră
Pe aceeași temă