10.6 C
București
vineri, 26 aprilie 2024
AcasăSpecialREVISTA BLOGURILOR. Cetatea Argamum, învăluită în legendă

REVISTA BLOGURILOR. Cetatea Argamum, învăluită în legendă

Bloggerii scriu luni, despre despre Cetatea Argamum, cea mai veche așezare de pe teritoriul românesc atestată într-un izvor antic, dar și despre promoțiile oferite de Air France pentru două destinații din Antilele Franceze.

Cristian China Birta a scris, pe blogul personal despre Cetatea Argamum, cea mai veche așezare de pe teritoriul românesc atestată într-un izvor antic, datând de la începutul secolului al VI-lea î.e.n. Legenda spune că argonauții, în căutarea lor după Lâna de Aur, au poposit la Cetatea Argamum, când erau urmăriți de flota regelui Aetes (Uliul), tatăl Medeei, a povestit bloggerul. Situl arheologic ce corespunde incintei cetății se întinde pe o suprafață de 2 hectare și jumătate.

De pe blogul de călătorii Tedoo.ro aflăm că Air France oferă promoții pe două destinații din Antilele Franceze: Martinica și Guadeloupe la 599 EUR din București.Promoția a început pe 30 iulie și va fi valabilă până pe 14 august, a precizat bloggerul. Perioada de călătorie este 1 septembrie și 31 octombrie. 

 

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă