13.1 C
București
luni, 6 mai 2024
AcasăSpecialREVISTA BLOGURILOR. Cum poți ajunge personalitatea ONLINE a anului

REVISTA BLOGURILOR. Cum poți ajunge personalitatea ONLINE a anului

Pe blogurile de miercuri, citim despre scandalul Ashely Madison și pictorialul nud realizat de Sharon Stone, aflăm criteriile care trebuie îndeplinite pentru a deveni personalitatea online a anului 2015 și cum se poate obține o viză în Thailanda. 

Pe blogul zoso.ro, citim despre două știri internaționale care au ajuns și în presa românească. Astfel, scandalul Ashley Madison și pictorialul nud realizat de Sharon Stone au fost dezbătute și de presa din România, ceea ce bloggerul spune că este ”inutil”, întrucât știrile nu sunt relevante în contextul țării noastre. ”AshleyMadison.com e un site unde oamenii căutau sex și căutau să își înșele partenerii. Site-ul a fost spart acum două săptămâni. Eh, presa din România și tot felul de bloggeri români insistă de 3 ori pe zi cu știri despre site-ul ăsta care n-are nici o relevanță pentru România: nu te puteai înscrie pe el dacă erai de aici, nu era Ion Țiriac proprietar, nimic. Nimic nimic. Dar zilnic văd share-uri de la români cu site-ul vieții. A doua e cu Sharon Stone, care a pozat goală la 70 de ani. Și toți se minunează și bla bla bla, dar nimeni nu vrea să admită că pozele alea sunt fotoșopate”, spune bloggerul. 

De pe blogul victorkapra.ro, aflăm cine s-ar putea califica pentru a deveni personalitatea online a anului 2015 din România. ”Criteriile după care va fi aleasă cea mai importantă persoană din web-ul românesc: Persoane care se exprimă prin bloguri și site și au o prezență dinamică în rețelele sociale. Persoane care au creat comunități și sunt recunoscute ca voci importante în domeniul lor. Persoane implicate în activități online cu impact în rândul unor grupuri sau comunități.Toate aceste realizări trebuie să se fi petrecut în ultimul an”, scrie bloggerul, care l-a nominalizat pe Adi Hădean. ”M-am gândit începând de ieri pe cine aș putea să propun drept Intel Online Personality of 2015 și astăzi de dimineață am găsit persoana potrivită: Adi Hădean.Audiență semnificativă, influență, notorietate, principii sănătoase, inițiative.În fine, asta e alegerea mea, dar în mod sigur găsiți și voi exemple”, a explicat bloggerul. 

Pe blogul de călătorii tedoo.ro, citim tot ce trebuie știut pentru a obține o viză în Thailanda. ”Thailanda este un stat suveran care-și conduce politicile cum vrea, fără să dea socoteală nimănui. Funcționarii consulari ai oricărui stat se ghidează după regulamente foarte stricte, nu putem ști toate criteriile și recomandările pe baza cărora cetățeanul X primește sau nu viza. Atitudini de genul “să zică merci că vreau să mă duc să cheltuiesc bani la ei” nu își au locul. Mai mult, ca să nu se înțeleagă că acordarea unei vize este o chestiune arbitrară, documentele care trebuie prezentate atunci când aplicăm sunt impuse de legea thailandeză, nu de funcționarii din București. E o lege din 1979 (Immigration Act) și poate i-ar prinde bine niște aduceri la realitățile actuale, dar e legea lor și după asta funcționează”, spune bloggerul. 

 

 

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă