10.2 C
București
vineri, 26 aprilie 2024
AcasăSpecialREVISTA BLOGURILOR. Guran: Revoluția planificată din Educație a scăpat de sub control

REVISTA BLOGURILOR. Guran: Revoluția planificată din Educație a scăpat de sub control

Vineri, bloggerii scriu despre problemele din domeniul educației și despre un documentar pe tema vieții lui Bernie Madoff. 

Astfel, pe blogul lui Moise Guran, citim despre o revoluție în Educație, prin schimbarea programei de învățământ.Comisia creată de ministrul Educației i-a atras atenția că variantele de schimbare propuse de minister nu sunt bune.  

”Școala românească este azi locul de muncă a peste 200 de mii de dascăli şi locul de detenţie, chin, sau doar ignorare a peste 3 milioane de copii. Ca părinte, sunt încântat de modul în care a pornit această comisie, îmi frec palmele de bucurie că membrii ei au respins planurile ministerului şi îi rog pe toţi cei 11 membri să continue dezbaterile, să le aducă în faţa noastră, a tuturor, aşa cum au făcut cei şase. Revoluția planificată tocmai a scăpat de sub control.”

Pe blogul zoso.ro, citim despre un documentar despre Bernard Madoff, fost broker, care a produs o fraudă de  65 de miliarde de dolari, fiind condamnat la 150 de ani de închisoare. 

 

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă