16.4 C
București
duminică, 26 mai 2024
AcasăSpecialREVISTA BLOGURILOR: Moise Guran: Alegerile socialiştilor au demonstrat că PSD şi PCR...

REVISTA BLOGURILOR: Moise Guran: Alegerile socialiştilor au demonstrat că PSD şi PCR sunt, în esenţă, acelaşi partid

Pe blogurile de marţi, citim opinia lui Moise Guran despre perspectivele partidului PSD, dar şi opinia lui Vali Petcu despre scoaterea în ilegalitate a ridicării maşinilor.

Pe blogul biziday.ro,Moise Guran scrie că alegerile din PSD, în care singurul candidat a fost Liviu Dragnea, au demonstrate că PSD şi PCR sunt, în esenţă, acelaşi partid. “PSD-ul arată acum ca o navă romulană ieșită din învăluire… Și cu toate astea… bufnițele nu sunt ceea ce par a fi! Mulţi îl văd deja pe Dragnea viitor premier şi apoi preşedinte al României. Mă tem că ieşirea din învăluire a fostului PCR este, ca să parafrazez un teoretician al socialismului de acum 100 de ani, nu chinuirea unei renaşteri a acestuia, ci horcăiala unui (prea puţin) obştesc sfârşit al acestui partid”, a scris Guran care a precizat că nu crede că PSD mai are nicio perspectivă.

Pe blogul zoso.ro, Vali Petcu a comentat scoaterea în ilegalitate a ridicării maşinilor şi a anticipat rezultatul acestei decizii. “Nu era destul că erau tâmpiți care parcau aiurea, acum de când nu mai e voie să se ridice mașinile, numărul lor s-a mărit, că nu mai e frică. Și, pentru că 10 idioți s-au enervat că le-au fost ridicate mașinile parcate aiurea, acum să sufere toată lumea!”, a scris bloggerul.

Pe blogul tolo.ro, Cătălin Tolontan scrie că procurorii au găsit texte anti-Semite şi homophobe date postacilor lui Udrea ca să le împrăştie. “Postacii lucrau în două ture. Băgau armată ca Berilă, cum se zicea pe vremuri. Și, acum să vină unul cu BMW-ul, dă-o în mă-sa de treabă! Parcă nu era programul suficient de nașpa. (…)În 2012, cînd a apărut omul cu BMW-ul și cu tatăl vice pe undeva lucrau în medie 18 oameni ca postaci în sediul PD-L București sau de acasă. Toți se aflau la mîna ”mamei” lor, blogerița Luluța Mîșulescu.Teoretic, Luluța Mîșulescu era în subordinea consultantului politic Cristi Călugăru, cel care avea să fie cunoscut, pe timpul arestării lui Udrea din 2015, drept ”echipa de comunicare. De fapt, Luluța avea o singură stea deasupra capului: pe Elena Udrea și admirația sinceră pe care i-o purta”, a scris Tolontan- 

 

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă