10.8 C
București
sâmbătă, 27 aprilie 2024
AcasăSpecialREVISTA BLOGURILOR. Moise Guran: Prin referendum, Tsipras a dorit să obțină un...

REVISTA BLOGURILOR. Moise Guran: Prin referendum, Tsipras a dorit să obțină un vot de susținere

De pe bloguri, aflăm, luni, care sunt efectele referendumului din Grecia, dar și de ce este nevoie de adblock pe smartphone.

Moise Guran a comentat, pe blogul personal, efectele referendumului din Grecia. În acest context, jurnalistul a apreciat că prin acest referendum, Tsipras a dorit să obțină pentru el și partidul său un vot popular de susținere. ”De fapt ce a făcut acest Tsipras cu referendumul a fost să obțină pentru el și partidul său un vot popular de susținere, în condițiile în care era clar că o eventuală negociere nu se mai putea face cu acest guvern. Că e neserios. Nu poți pune bază pe ce spune”, a precizat Moise Guran. În acest context, jurnalistul a ținut să precizeze că Grecia a ieșit din zona euro pe 28 iunie, când Banca Centrală Europeană a decis plafonarea liniilor de finanțare, ceea ce a și dus imediat la închiderea băncilor și la limitarea retragerilor de cash.

Zoso ne explică, pe blogul personal, de ce este nevoie de adblock pe smartphone. Astfel, bloggerul subliniază pentru a accesa o știre pe mobil, mai întâi trebuie să vizualizezi reclamele  ”Acestea sunt primele 4 ecrane dintr-o știre pe mobil de pe un site. Abia la ecranul 4 apare informația și pe la ecranul 7 corpul știrii. Și nu e singurul site care vrea să facă un ban cinstit, ignorând bunul simț și logica, mai sunt și altele care își tratează cu fundul utilizatorii, pentru ca apoi să plângă după ei”, a precizat bloggerul.

Adelin Petrișor a povestit, pe blogul personal, cum a fost vacanța în Grecia. Jurnalistul a precizat că, în cele șapte zile, nu a întâmpinat nicio problemă ”Am stat 7 zile în Grecia. Am ajuns acolo în ziua în care guvernul Tsipras a anunțat că nu poate plăti tranșa din datorie și am plecat chiar în ziua referendumului.  Deși am citit pe net cât de greu se descurcă unii turiști, vreau să vă spun că noi nu am avut nicio problemă”, a subliniat Adelin Petrițor. Jurnalistul a ținut să sublinieze că nu a văzut însă cozi la benzinării și nu a avut probleme la plata cu cardul.

 

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă