12.2 C
București
luni, 20 mai 2024
AcasăSpecialREVISTA BLOGURILOR. Octavian Morariu spune că a fost ameninţat și-a pus familia...

REVISTA BLOGURILOR. Octavian Morariu spune că a fost ameninţat și-a pus familia sub protecție

De pe bloguri aflăm că Octavian Morariu a fost ameninţat și-a pus familia sub protecție, iar pentru bani, Mircea Toma salvează și străini, nu doar Vama Veche.

Octavian Morariu a adresat prin intermediul un comunicat de presă, scrie Cătălin Tolontan, „în el enumeră numele mai multor jurnaliști, printre care și al meu. Nu comentez în nici un fel mesajul, îl reproduc integral. Octavian Morariu este singurul român din CIO sau, după cum spune el însuși,”reprezentant CIO pentru România”. Recomandat astfel președintelui țării de însuși președintele CIO. Această frază am mai auzit-o cîndva, într-un interviu luat lui Alexandru Șiperco, predecesorul lui Morariu:”Eu nu reprezint România în CIO, eu reprezint CIO în România”. În această calitate, dar și în cea de fost sportiv și de fost președinte al COSR, gîndurile lui Octavian Morariu merită o expunere cît mai mare.”

Cetin Ametcea încearcă să facă puţină lumină în cazul Sky News. „Un așa zis ziarist de scandal din UK inventată că din România se vând arme către oricine și în special pentru zonele controlate de teroriști arabi.” Autorităţile intervin, iar Activewatch sare în apărarea aşa-zişilor jurnalişti. „Practic, mizerabilii aceștia doresc, nici mai mult, nici mai puțin, ca orice activitate ce presupune jurnalismul, să nu poată fi urmărită de lege, nici măcar prin procese de calomnie. Asta se înțelege, în opinia Activewatch, că înseamnă libertatea presei. Libertatea de a falsifica realitatea fără a exista nicio repercusiune. Dar totul ni se luminează când aflăm că Activewatch este de fapt Mircea Toma, sifonatorul numărul 1 de donații din românia, salvatorul vămii vechi și cel mai arivist mercenar al celor din gașca Cațavencu, Guerilla and shit.”

Vali Petcu, zis Zoso, se întreabă de ce nu are Poliţia Rutieră mai multe acţiuni de genul celor pe care le-a promovat zilele trecute.

„Poliția română pune pe net două clipuri în care arată cum taxează idioți care fac pressing sau schimbă banda fără să semnalizeze per autostradă. Mișto. Întrebarea e de ce nu fac asta zilnic peste tot. Nu sunt destule mașini? Nu sunt destui agenți? Pentru că oameni dornici să plătească amenzi sunt. Și genul ăsta de acțiuni sunt mai bune decât statul în boscheți cu radarul.”

 

Cele mai citite

Minciuna care scoate Generația Z în stradă

Tămbălăul generației Z de la Tbilisi, capitala statului Georgia din Caucaz, e un caz-școală despre cum acționează serviciile secrete străine într-o țară cu democrație...

Președintele Iranului și ministrul de Externe sunt morți. Epava elicopterului a fost găsită

Președintele Iranului și ministrul de Externe al Iranului sunt morți, acest lucru fiind constatat oficial după ce a fost găsită epava elicopterului în care...

Un iranian cu mandat de arestare în Emiratele Arabe Unite este protejat de …DIICOT

La ora actuală, serviciile de informații de la noi sunt în alertă pentru că un cetățean iranian care a escrocat băncile din Emiratele...
Ultima oră
Pe aceeași temă