21.6 C
București
duminică, 19 mai 2024
AcasăSpecialREVISTA BLOGURILOR. Tolontan acuză DNA că ar fi clasat un dosar cu...

REVISTA BLOGURILOR. Tolontan acuză DNA că ar fi clasat un dosar cu sponsorizări către pompierii din Bacău

Luni, citim pe blogurile românești despre clasarea unui dosar penal privind sponsorizările pompierilor, dar și despre dezbaterea iscată de propunerea lui Dacian Cioloș la Ministerul Sănătății. 

Cătălin Tolontan a scris, pe blogul său, despre un dosar penal cu ”sponsorizări” de 230.000 de lei pentru pompieri, pe care DNA le-ar fi considerat ”în regulă”: ”

”Exact secția DNA care îi cercetează acum pe pompierii arestați a avut din 11 decembrie 2014 și pînă în 30 iulie 2015 în fața ochilor un dosar penal cu ”sponsorizări” de 230.000 de lei pentru pompieri pe care le-a considerat în regulă. Pe 11 decembrie 2014, Direcția Națională Anticorupție – Secția de combatere a infracțiunilor de corupție săvîrșite de militari- înregistrează dosarul penal nr 153/P/2014. Dosarul penal este urmarea unui denunț făcut pe 8 decembrie 2014 de către un pompier adjunct ISU de la Bacău împotriva șefului său. Adjunctul intrase într-o belea, venise beat la serviciu, un caz de ”nerespectare de consemn” în termenii justiției militare. Adjunctul a pus reclamația pe seama șefului. Și, atunci, l-a reclamat și el pe inspectorul șef al ISU pentru că îi obligă pe oameni să ceară sponsorizări de la firmele controlate și că, pe baza sponsorizărilor, sînt trecute cu vederea tot soiul de nereguli”, arată Tolontan. 

Zoso a scris, pe blogul său, despre prospăt înlocuitul ministru al Sănătății: ”Țara care are ca președinte al Senatului un fost manechin, genul care iese cu motocicleta pe ploaie când era ministru sau care declara că economia duduie în 2008, e oripilată că un ministru propus pentru noul guvern a fost acum 10 ani manechin și are poze sexy în lenjerie intimă”. 

Pe blogul Tedoo, aflăm despre promoții la biletele de avion în Asia și Africa: în China de la 490 de euro, în Nepal de la 520 de euro.

Cele mai citite

Ministerul Finanţelor: Numărul posturilor ocupate în instituţiile şi autorităţile publice a scăzut uşor în martie 2024

Numărul posturilor ocupate în instituţiile şi autorităţile publice din România era, în martie 2024, de 1.289.540, cu 425 mai puţine comparativ cu luna anterioară...

Rusia – Ucraina, ziua 816. Președintele Bulgariei, filo-rus, susține că Rusia nu poate fi învinsă

Președintele Bulgariei, Rumen Radev, cunoscut pentru opiniile sale favorabile Rusiei, a declarat că victoria Ucrainei în actualul război contra Rusiei este "imposibilă". Șeful statului bulgar...

CS Dinamo a făcut eventul! „Dulăii” au câștigat Cupa României după o finală cu CSM Constanța

Formația de handbal masculin CS Dinamo Bucureşti a cucerit Cupa României, după s-a impus cu 23-19 în finala disputată contra celor de la CSM...
Ultima oră
Pe aceeași temă