14.3 C
București
vineri, 29 martie 2024
AcasăSpecialREVISTA BLOGURILOR. Turcescu: Când a depus Hurezeanu jurământul de credinţă faţă de...

REVISTA BLOGURILOR. Turcescu: Când a depus Hurezeanu jurământul de credinţă faţă de ţară?

Pe blogurile de luni, citim despre Emil Hurezeanu, care a fost propus pentru funcţia de ambasador al României în Germania, Coreea de Nord şi execuţiile care au loc acolo, Comic Con, dar şi despre meciul dintre Mayweather şi Pacquaio.

Pe blogul tolo.ro citim despre meciul Steaua – Dinamo. Autorul scrie despre incidentele care au avut loc la meci, când suporterii dinamovişti au aruncat cu o petardă în portarul Stelei. Tolontan spune că, în ciuda rezultatului meciului de duminică seara, ASA sunt este lider deoarece jucătorii echipei au “caracter”.

Adelin Petrişor scrie despre o imagine publicată de Comitetul pentru drepturile omului din Coreea de Nord. Imagine din satelit este de la un poligon de lângă Phenian. Deși era vorba de un poligon pentru arme ușoare, analiștii au descoperit pe linia de tragere mai multe mitraliere antiaeriene de 14,5 mm. Țevile erau îndreptate spre niște ținte amplasate la 30 de metri. Este vorba de o baterie de 6 mitraliere cu câte 4 țevi. Specialiștii cred că oamenii lui Kim Jong Un se pregăteau pentru o execuție.

Cristian China Birta arată care sunt motivele pentru care participă la Comic Con în acest an. Motivul principal este dorinţa de a-l cunoaşte un actor din Prison Break, dar şi pentru Game of Thrones. “Vreau să văd live actorul care a reușit să joace unul din cele mai enervante personaje ever, ever. Și să îl salut. Și să îmi fac poză cu el ca să o pun pe facebook, desigur”, a scris Chinezu.

Pe blogul zoso.ro, citim despre meciul de box dintre Mayweather şi Pacquiao.  Bloggerul a fost dezamăgit de competiţia sportivă. “E un final de carieră jenant, în care fanii au huiduit și s-au simțit înșelați de cât de laș și fugar a fost idolul lor.”

Turcescu.ro scrie despre Emil Hurezeanu care a fost propus pentru a ocupa funcţia de ambasador al României în Germania. Robert Turcescu, însă, se întreabă când a primit Hurezeanu cetăţenia română. ”Deși a făcut o cerere la începutul lunii martie, domnul Emil Hurezeanu se poate să nu-și fi redobîndit cetățenia pentru că n-a depus încă jurământul. E adevărat, mai are la dispoziție o luna din cele trei pe care le prevede legea și poate o va face în ședința prevăzută pentru luna mai a Autorității Naționale pentru Cetățenie. Rămîne însă o întrebare: cum a aprobat președintele Klaus Iohannis numirea domnului Hurezeanu că ambasador la Berlin fără că acesta să aibă depus jurămîntul de credința față de țară?”

Cele mai citite

Deca, vizită în Sibiu. Agenda ministrului Educației

Ministrul Educației, Ligia Deca, efectuează astăzi o vizită în județul Sibiu. Vizita include participarea la *Gala performanței învățământului preuniversitar din Sibiu, vizitarea a două școli...

Captive ideologiei, euroelitele nu sesizează declinul capitalismului

Revoluţia franceză a desfiinţat latifundiile feudale, în folosul unităților de producție burgheze. Comuniștii au distrus proprietatea privată pentru a crea omul nou, eliberat de...

Toți cei 45 de pasageri dintr-un autobuz și-au pierdut viața într-un accident în Africa de Sud

Aproape toţi pasagerii dintr-un autobuz, 45 de persoane, şi-au pierdut viaţa joi în Africa de Sud într-un accident rutier grav, după ce vehiculul în...
Ultima oră
Pe aceeași temă