9.8 C
București
sâmbătă, 27 aprilie 2024
AcasăSpecialREVISTA BLOGURILOR. Zoso prezintă trei motive pentru a nu ne mai uita...

REVISTA BLOGURILOR. Zoso prezintă trei motive pentru a nu ne mai uita la canalele TV de știri

Bloguri de marți ne prezintă câteva imagini suprinse din Alba Iulia, una din cele mai frumoase cetăți din România, trei motive pentru care să nu ne mai uitam la canalele tv de știri, dar și o comparație între Iphone 6 și Samsung Galaxy S6.

Blogul cristianchinabirta.ro ne prezintă imagini surprinse în Alba Iulia, una din cele mai frumoase cetăți din România. Bloggerul ne informează că progresul cetății în acești ultimi ani a fost de-a dreptul uluitor și putem vorbi despre o lecție pentru cam tot ce înseamnă așezare umană din România, ca să zic așa. De asemenea, acesta ne transmite că, de curând, Alba Iulia are și blog oficial de turism: viziteazaalbaiulia.ro. 

Zoso.ro ne prezintă, pe pagina lui, trei motive pentru a nu ne mai uita la canalele TV de știri. Blogerul precizează că nevoia de informare este acolo în topul piramidei, chiar și pentru cei care insistă că ei nu se uită la televizor, dar, în mare parte din timp, posturile TV de știri sunt inutile și infecte.Principalele trei motive pentru a nu ne mai uita la stiri, din punctul de vedere al bloggerului, sunt: trag foarte mult de timp, talk-show-urile sunt anoste și inutile, scopul lor nu este informarea publicului.

Blogul victorkapra.ro prezintă o comparație între Iphone 6 și Samsung Galaxy S6, ca urmare a controverselor din ultima vreme pe seama asemănărilor celor două smartphone-uri. În acest context, blogerul ține să precizeze că Samsung a folosit pentru proaspătul său Galaxy S6 o formă 90% identică cu cea a unui model al său vechi de doi ani și ceva, formă adoptată anul trecut și de Apple pentru iPhone. Contextul e că designerii de telefoane mobile visează de aproape zece ani la forme rotunjite, de piatră tocită de valuri.

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă