22.4 C
București
duminică, 19 mai 2024
AcasăSpecialUPDATE Departamentul de PR și comunicare al Pro TV a fost desființat....

UPDATE Departamentul de PR și comunicare al Pro TV a fost desființat. Angajații, dați afară cu bodyguarzii, au chemat poliția

UPDATE: Aleksandras Cesnavicius, directorul general al PRO TV SA a oferit o explicație pentru Hotnews, pentru a justifica modul în care au fost evacuați cei de la departamentul de PR și comunicare: “Implementarea cu succes a noii strategii PRO TV, care are ca scop întărirea poziției de lider pe piața TV din România, necesită un proces de regândire organizațională. Ca parte a acestui proces, colaborarea noastră cu o parte dintre furnizorii de servicii a fost reconsiderată, în virtutea eficientizării operațiunilor companiei. Pentru noi, eficiența nu înseamnă reducerea costurilor cu orice preț, ci reorganizarea lor și realizarea investițiilor într-un mod mai inteligent, prin concentrarea asupra acelor zone care sunt vizibile și importante pentru telespectatorii noștri. Iar aceasta abordare va fi implementată cu ajutorul celor mai buni, talentați și dedicați oameni din echipa noastră”.

———

Întregul departament de PR și comunicare al Pro TV a fost desființat vineri. Angajații au chemat poliția. Motivele: se încearcă îndepărtarea lor din clădire cu bodyguarzi și le-au fost închise calculatoarele, anunță paginademedia.ro.

„Ni s-a spus că încetează colaborarea cu noi și să părăsim clădirea în jumătate de oră. Bodyguarzii chiar ne-au rugat frumos să plecăm ca să nu le facem probleme. Ne-au întrerupt calculatoarele fără niciun motiv”, a povestit unul dintre angajați. Acesta a spus că nu li s-a oferit nici o explicație.

Este vorba de un număr de 10 persoane care se ocupau de comunicarea pentru toate posturile deținute de Pro TV SA – Pro TV, Acasă TV, Pro Cinema, Sport.ro, dar și posturile de radio.

Paginademedia.ro informează că următorul departament vizat pentru restructurare este cel de promo, care numără 20 de persoane.

Conform reportervirtual.ro este vorba despre 40 de persoane care erau angajate pe două companii: FilmLance și Business Personal Company.

Oamenilor nu li s-a dat nicio explicație, li s-au sigilat computerele și au fost „invitați”, cu bodyguarzii, să iasă din clădire. Celor care au refuzat li s-a pus în vedere, conform surselor noastre din interior, că „se află pe o proprietate privată”!

Li s-a spus ca în 30 de minute să-și strângă toate lucrurile, iar celor care nu vor reuși să se încadreze în timp le vor fi trimise lucrurile ulterior, la adresa de domiciliu. Când au solicitat o hârtie, o dovadă a încetării contractelor, orice, li s-a comunicat faptul că „documentele se vor întocmi în cursul săptămânii viitoare”.

Câțiva angajați de la Promo au fost păstrați, iar aceștia au primit mail în jur de ora 12.00, de la Directoarea de comunicare Lucia Antal, prin care erau îndemnați să plece acasă, probabil pentru a nu asista la tot tămbălăul care a urmat”, se arată pe reportervirtual.ro.

 

Cele mai citite

Ministerul Finanţelor: Numărul posturilor ocupate în instituţiile şi autorităţile publice a scăzut uşor în martie 2024

Numărul posturilor ocupate în instituţiile şi autorităţile publice din România era, în martie 2024, de 1.289.540, cu 425 mai puţine comparativ cu luna anterioară...

Asfaltări din bani publici în curțile votanților PSD la Râmnicu Sărat

În Râmnicu Sărat, Administrația Domeniului Public (ADP) a fost acuzată de practici discutabile în contextul campaniei electorale. Din imaginile surprinse se poate observa...

Ministerul Finanţelor: Numărul posturilor ocupate în instituţiile şi autorităţile publice a scăzut uşor în martie 2024

Numărul posturilor ocupate în instituţiile şi autorităţile publice din România era, în martie 2024, de 1.289.540, cu 425 mai puţine comparativ cu luna anterioară...
Ultima oră
Pe aceeași temă