10.4 C
București
luni, 22 aprilie 2024
AcasăSpecialREVISTA PRESEI. Personajul cheie din afacerea Black Cube- Kovesi

REVISTA PRESEI. Personajul cheie din afacerea Black Cube- Kovesi

Ziarele de vineri scriu despre personajul cheie din afacerea Black Cube- Kovesi, dar şi despre cele patru mari proteste sindicale in desfasurare cu care se confrunta Guvernul Ciolos.

Adevărul titrează “Scandalul Black Cube. Anturajul penal al ofiţerului SRI care a plătit pentru spionarea şefei DNA” şi explică “Fostul ofiţer SRI Daniel Dragomir, acuzat că i-ar fi plătit pe israelienii de la Black Cube să o spioneze pe Laura Codruţa Kovesi, are legături cu numeroase VIP-uri certate cu legea. Printre acestea se numără Alina Bica, avocata acesteia, Laura Vicol, şi Vladimir Ciorbă, inculpat în dosarul lui Iulian Herţanu, cumnatul lui Victor Ponta”. Şi Evenimentul Zilei abordează acest subiect într-un articol intitulat “Personajul cheie din afacerea Black Cube- Kovesi. În SRI, Dragomir ținea legătura cu SIE, CIA și Mossad”. 

Gândul scrie despre o “situaţie incredibilă într-o comună din Gorj. Cu toaletele de la şcoală în fundul curţii, fără apă şi curent, conducerea instituţiei a dat o declaraţie pe proprie răspundere că totul este în regulă doar ca să obţină autorizaţie sanitară de funcţionare. Acum cere însă să fie anulată. Şi nu pentru că ar fi realizat peste noapte gestul este unul grav, ci pentru că autorizaţia îi încurcă, scoţându-i de pe lista cu fonduri de la Ministerul Dezvoltării Regionale pentru construcţia unui grup sanitar modern”.

Jurnalul Naţional scrie despre “cele 4 mari proteste sindicale in desfasurare cu care se confrunta Guvernul Ciolos”, iar Libertatea comentează modul în care vedetele s-ai prezentat la Media Music Awards 2016. 

 

 

Cele mai citite

Simona Halep s-a retras oficial de la Madrid! „Experienţa îmi spune să nu mă grăbesc”

Simona Halep a anunţat că s-a retras de la turneul WTA 1.000 de la Madrid, care va avea loc în perioada 23 aprilie-5 mai. „Din...
Ultima oră
Pe aceeași temă