12.2 C
București
joi, 25 aprilie 2024
AcasăSpecialREVISTA PRESEI: Cea mai rentabilă investiție din România

REVISTA PRESEI: Cea mai rentabilă investiție din România

Adevărul scrie un articol despre viaţa privată a lui Vladimir Putin. Chiar dacă acţiunile politice ale preşedintelui rus Vladimir Putin ţin primele pagini ale ziarelor internaţionale, în special după evenimentele recente din Ucraina, un nou articol din revista „Newsweek” ne propune să aflăm câteva informaţii mai puţin cunoscute despre viaţa privată a liderului de la Kremlin.

Gândul arată ce ”s-a tăiat la montaj” în ”filmul” de împărțire a microbuzelor pentru elevi de către premierul Ponta. Microbuze/ Râd în ploaie aurii/ Microbuze/ În zori de zi. În faţa Guvernului se turnează un film. Primii după maşinişti apar, ca întotdeauna, figuranţii. Sunt în Piaţă de la 8 şi aşteaptă, cu mici emoţii, festivitatea. Au venit de ieri la Bucureşti, şi de la 10, şi de la 600 de kilometri, să primească o cheie. Bărbaţi de toate vârstele, în cămăşi cu mâneci scurte sau tricouri bine călcate, îşi fac de lucru pe sub capote.

Ziarul financiar arată care este cea mai rentabilă investiție din România. Preţul mediu al terenurilor arabile în loturi de până la 30 de hectare deţinute de proprietari persoane fizice a ajuns la o medie de 4.000 euro/hectar, arată o analiză a ZF făcută pe baza a 50 de oferte publice de vânzare.

Evenimentul Zilei arată câți bani a recuperat statul de la cei condamnați în ”Dosarul Transferurilor”. Inspectorii Fiscului au pus în executare sentința Curții de Apel București dată în "Dosarul Transferurilor" și încearcă să recupereze prejudiciul de aproape 13 milioane de euro. În acest dosar au fost condamnaţi cu executare: Ioan Becali, Victor Becali, Cristi Borcea, Mihai Stoica, Gică Popescu, Gigi Neţoiu, Jean Pădureanu şi George Copos.

Wall-Street arată că deși vămuirea centralizată este un lucru bun în teorie, în practică produce haos. Multi romani cumpara produse din afara spatiului UE (China, SUA, etc.), acestea trebuind, conform legii, vamuite inainte sa ajunga la destinatar. De la finalul anului trecut, Posta Romana a anuntat modificari in ceea ce priveste acest proces, toate coletele din Bucuresti si Ilfov fiind centralizate intr-un singur punct si distribuite de acolo direct catre clienti. In teorie este un lucru bun, in practica insa, o vizita la sediu a dezvaluit multe frustrari si intarzieri.

Ziare.com scrie despre șansele lui Dacian Ciololș de a rămâne comisar european. Jean-Claude Juncker (foto dreapta), presedintele ales al Comisiei Europene (CE), este cel care va decide ce portofoliu va primi Romania in viitoarea comisie, in urma negocierilor care se vor purta pana la sfarsitul lunii august, explica europarlamentarul PMP Siegfried Muresan.

Capital explică cine va achita nota de plată pentru disputa pe tema CAS. Scăderea CAS, fără măsuri majore de compensare, va umfla deficitul la peste 3% din PIB, dublu faţă de ţinta pentru 2015. Indiferent ce decizii se vor lua, nota de plată va fi în contul tuturor.

Prosport publică un interviu exclusiv cu Valerii Moraru. Valerii Moraru, proprietar al companiilor Azuga Waters şi Perla Covasnei, negociază preluarea pachetului majoritar de acţiuni la Rapid deţinut de Adrian Zamfir. Moraru a promis că va investi la semnarea contractului suma de 500.000 de euro pentru cheltuielile urgente ale clubului.

Cele mai citite

CSM a respins suspendarea judecătoarei Ancuța Popoviciu din funcție

Consiliul Superior al Magistraturii(CSM) a respins suspendarea Ancuței Popoviciu din funcţie, asa cum ceruse Inspecția Judiciară, potrivit europafm.ro. Săptămâna trecută, chiar judecătoarea ceruse să se...

Ministrul Apărării Naționale, Angel Tîlvăr, a avut o convorbire cu secretarul american al apărării Lloyd Austin

Ministrul apărării naționale, Angel Tîlvăr, a avut miercuri o convorbire cu secretarul american al apărării Lloyd Austin, anunțul fiind făcut imediat după ce președintele...

Tânărul ce dispăruse acum zece zile în acumularea de la Sântămăria Orlea, de lângă Haţeg, a fost găsit și scos din apă

Tânărul dat dispărut, în urmă cu zece zile, în acumularea de la Sântămăria Orlea, de lângă Haţeg, a fost găsit şi extras din apă...
Ultima oră
Pe aceeași temă