17.6 C
București
sâmbătă, 11 mai 2024
AcasăSpecialREVISTA PRESEI: Culmea anchetei la Spitalul de Arși: doctorii arestați erau în...

REVISTA PRESEI: Culmea anchetei la Spitalul de Arși: doctorii arestați erau în comitetul director care cerceta cazuri de operaţii estetice ILEGALE

Presa scrie azi despre tradițiile de 1 mai dar și despre cele mai fierbinți subiecte ale acestor zile. Iată ce putem citi în ziare

De 1 Mai, litoralul petrece zile şi nopţi. Programul complet al evenimentelor, scrie Adevărul. Chiar dacă vremea nu va fi bună de plajă sau de o baie în mare, nu vă veţi plictisi la malul mării. Petrecerea începe cu tradiţionala Paradă a Litoralului Românesc, ce se va desfăşura pe traseul Mamaia – Năvodari – Constanţa – Eforie – Constanţa – Mamaia. Parada, ce va lua startul la ora 10.30, va reuni autobuze etajate, Carul prietenilor Facebook, maşini de epocă, motociclete, maşini de la Raliul Deltei, fanfară.

Citește și: „Ceaușescu dă sarmale!“ 1 Mai prin istoria României

Tot în Adevărul citim că Politicienii români i-au cerut emisarului  SUA ridicarea vizelor. Ce răspuns au primit. Hoyt Yee, asistentul adjunct al Victoriei Nuland, s-a aflat, marţi, la Bucureşti în cadrul unei vizite de rutină în regiune, aşa cum a informat Ambasada SUA. Oficialul american i-a invitat pe liderii partidelor politice din România pentru o discuţie despre situaţia tensionată din regiune, dar şi pentru a le asculta doleanţele. Preşedintele PSD, premierul Victor Ponta, nu a onorat invitaţia oficialului american, fiind plecat la Ungheni, în Republica Moldova, alături de Iurie Leancă.

CULMEA ANCHETEI la Spitalul de Arși: doctorii arestați erau în comitetul director care cerceta cazuri de operaţii estetice ILEGALE, scrie Evenimentul Zilei. Anul trecut, o comisie de medici a anchetat cinci cazuri de operații ilegale. Raportul a fost „analizat” de un comitet format din doctorii Stan și Antohi și o vizau pe Cristina Isac. Toți trei sunt, acum, arestați. Dezvăluirile cadrelor medicale audiate de procurorii Parchetului București, în ancheta privitoare la „Mafia silicoanelor”, arată că operații estetice ilegale se făceau încă din anul 2005, la Spitalul de Arși. Din stenograme reiese că medici din toată țară trimiteau pacienți la acest spital. Printre clienți, „Evenimentul zilei” a regăsit manechine, femei de afaceri, balerine la Opera de Stat, fiice de doctori sau celebrități care apelau la nouă medici cercetați penal în acest caz.

Și tot în EVZ citim care au fost Cele mai BIZARE job-uri pe care le-au avut vedetele înainte să devină celebre. Victoria Beckam este vestită pentru eleganța și atitudinea sa, însă pe când era o tânără anonimă a avut un job pe care multe femei l-ar refuza – a jucat rolul unui spermatozoid într-o emisiune dedicată educației sexuale difuzată de BBC. Emisiunea avea titul ”Body Matters”, iar Posh Spice era îmbrăcată într-un costum de spermatozoid.

O primă analiză clară privind europarlamentarele. PSD, creditat cu procente mai mici decât în sondajele institutelor prietene, anunță Cotidianul. O primă analiză/prognoză privind alegerile europarlamentare a fost făcută şi dată publicităţii de Fundaţia „Horia Rusu”. Analiza este bazată pe istoricul electoral al partidelor politice şi pe situaţia la zi din fiecare partid politic angrenat în scrutin. Fundaţia „Horia Rus”u este una de sorginte liberală, dar nu se poate spune că este apropiată de PNL, sau cel puţin de actuala conducere a PNL, motiv pentru care concluziile analizei pot fi creditate ca fiind obiective.

FOSTUL PARTENER DE AFACERI AL MINISTRULUI DAN ȘOVA, PLĂTIT REGEȘTE LA TRANSGAZ, dezvăluie Curentul. Companiile de stat din România sunt un soi de rai pe pământ, la care visează orice salariat bugetar sau din companiile private. Presa a scris de-a lungul vremii despre băieții deștepți care, susținuți de proptele politice de rigoare , populează consiliile de administrație și adunările generale ale acționarilor din cadrul companiilor de stat. Prezența lor în aceste poziții este răsplătită cu mii de euro lunar, că doar nu e ușor să mergi la ședințe. Printre acești băieți deștepți bine înșurubați la conducta banilor din companiile statului se află și fostul partener de afaceri al ministrului transporturilor, Dan Șova. Este vorba despre avocatul Radu Cernov, partener în Societatea Civila de Avocați Enescu Panait Pop si Asociații (fosta Sova& Asociații).

Din Capital aflăm care este Locul din România în care AU TĂIAT INTEGRAL PĂDURILE! Proprietarii mai multor hectare de pădure din judeţul Bistriţa-Năsăud, care au obţinut permisiunea să le taie integral, nu au mai făcut lucrările de regenerare prevăzute de lege, motiv pentru care ocoalele silvice de care aparţin vor suporta aceste cheltuieli, în urma discuţiilor avute cu primăriile de domiciliu.

GSP a aflat numele celor două echipe din Liga 1 care nu primesc licenţa! Datoriile cluburilor fac ca din Liga 1 să mai retrogradeze două formaţii! Vasluienii erau ca şi excluşi din cauza problemelor financiare, iar ardelenii de la FC Braşov nu îndeplinesc nici ei criteriile de licenţiere. Cine intră în locul lor în Liga 1 şi alte detalii de culise puteţi afla din ediţia tipărită de azi şi din platforma digitală! 

Cele mai citite

Rusia – Ucraina, ziua 787: Peste 1.700 de localnici, nevoiți să se refugieze din Harkov

Ofensiva terestră rusă din regiunea Harkov din nord-estul Ucrainei a determinat evacuarea a 1775 de locuitori, a comunicat ast[zi în mediile sociale guvernatorul regiunii,...

VIDEO. Spectacol pe cerul României. Aurora boreală, la o intensitate care nu a mai fost observată de sute de ani

Aurora boreală, unul dintre cele mai fascinante fenomene naturale, a oferit un spectacol rar și uimitor în noaptea de vineri spre sâmbătă, surprinzând locuitorii...

MAE, despre secțiile de votare deschisse în străinătate

Ministerul Afacerilor Externe (MAE) organizează, prin Misiunile Diplomatice şi Oficiile Consulare ale României în străinătate, 915 secţii de votare în străinătate la alegerile europarlamentare...
Ultima oră
Pe aceeași temă