15.7 C
București
luni, 20 mai 2024
AcasăSpecialREVISTA PRESEI. Cum a fost cenzurat Traian Băsescu la TVR 3

REVISTA PRESEI. Cum a fost cenzurat Traian Băsescu la TVR 3

Ziarul Adevărul titrează pe prima pagină Cum a fost cenzurat Traian Băsescu la TVR 3. Preşedintele a acordat duminică un interviu pentru TVR Timişoara, care urma să fie difuzat şi de TVR 3, marţi seara. Însă interviul a fost blocat de directorul TVR 3, Răzvan Bucuroiu, fără nicio explicaţie. Răzvan Bucuroiu, directorul TVR 3 şi omul care a cenzurat interviul, se disculpă spunând că nu a vorbit direct cu Brânduşa Armanca, jurnalista care a realizat interviul.

Gandul.info scrie, joi, despre școala din România în care ești plătit să înveți şi care-ţi asigură un job la o companie străină imediat după absolvire. Înfiinţată în 2012, Şcoala Profesională Germană „Kronstadt” este rezultatul iniţiativei investitorilor străini din Braşov – un grup de firme germane şi două franceze. O iniţiativă la care au răspuns prompt atât Primăria Braşov, cât şi Inspectoratul Şcolar Braşov. „Cu această şcoală, premieră în România, Braşovul dă un exemplu de bună practică în învăţământul profesional, domeniu în care acun un an, doi foarte mulţi, la Bucureşti şi în alte judeţe, nu credeau, zicând că e o prostie să investeşti bani publici în aşa ceva”, spune primarul George Scripcaru.

Reporterii „Evenimentul zilei” au realizat un experiment inedit și au stat o zi întreagă în fața casei lui Mihail Vlasov, fostul șef al Camerei de Comerț și Industrie a României. El se află în arest la domiciliu și își „ispășește” pedeapsa într-o vilă foarte luxoasă, situată pe strada Sărăriei, într-una dintre cele mai bune zone ale Iașiului. În lumea bună a Iașiului se discută deja că în casa lui Mihail Vlasov se adună împătimiții jocurilor de noroc. „Excelența Sa”, așa cum îi place să i se spună, n-ar fi renunțat nici acum la pasiunea lui pentru poker.

Ziarul Curentul relatează despre jaful pe bani publici de la compania Transelectrica. Un raport al Curții de Conturi realizat la Transelectrica, o companie de stat în care se vântură sute de milioane de euro, dezvăluie modul abuziv în care conducerea companiei și-a acordat în ultimii ani măriri de salarii și bonusuri care încalcă nu numai bunul-simț, având în vedere criza economică în care se zbate țara, ci și legea. 

Jurnalul Național scrie că preşedintele Federaţiei Române de Fotbal, Răzvan Burleanu, continuă să aibă iniţiative total opuse faţă de politica impusă de forurile care conduc fotbalul mondial şi european, FIFA şi UEFA. După ce a început politizarea FRF, Burleanu şi-a manifestat intenţia de a asocia numele forului pe care încă nu-l conduce legal cu cel al unor case de pariuri. 

Cele mai citite

CS Dinamo a făcut eventul! „Dulăii” au câștigat Cupa României după o finală cu CSM Constanța

Formația de handbal masculin CS Dinamo Bucureşti a cucerit Cupa României, după s-a impus cu 23-19 în finala disputată contra celor de la CSM...

ANCOM: Veniturile raportate de sectorul telecom din România au stagnat la 3,4 miliarde de euro, în 2023

Numărul utilizatorilor de Internet fix care au ales servicii prin fibră optică a ajuns la cinci milioane, la finele anului 2023, în creştere cu...

Mircea Geoană susține că sistemul de vot din România este cel mai primitiv din Europa

Sâmbătă, la Congresul Studenților din România, desfășurat la Palatul Parlamentului, secretarul general adjunct al NATO, Mircea Geoană, a făcut o declarație tranșantă privind sistemul...
Ultima oră
Pe aceeași temă