2.2 C
București
marți, 26 martie 2024
AcasăSpecialREVISTA PRESEI. Cum poți să iei un credit nerambursabil de 200.000 de...

REVISTA PRESEI. Cum poți să iei un credit nerambursabil de 200.000 de euro

Ziarul Capital ne oferă o informație foarte interesantă: “Cum poți să iei un credit nerambursabil de 200.000 de euro de la stat”.

Acest lucru devine posibil întrucât “microîntreprinderile din oraşe pot cere până la 200.000 de euro pentru dezvoltarea propriei afaceri”. Firmele mici din mediul urban vor putea depune timp de şase luni, începând de miercuri, cereri pentru obţinerea unui ajutor financiar nerambursabil cuprins între 25.000 şi 200.000 de euro.

În schimb, Cotidianul scrie despre un “Luptător K1 escrocat de mafia pantelimonistă”.

Luptătorul Daniel Ghiţă este victima unei escrocherii imobiliare. Ghiţă a relatat pe contul său de Facebook cum a pierdut 163.000 de euro, sumă plătită pentru o casă ilegal construită, acuzând mafia imobiliară care a pus mâna pe oraşul Pantelimon. 

Ziarul Libertatea ne avertizează că o ambarcațiune tip sky-jet este “pericol de moarte pe plajă”. Cel mai nou pericol pe litoralul românesc nu sunt valurile sau apa adâncă, ci alți turiști care au Ski jet-uri.

”Tocmai azi era să moară un om din cauza unui turist care se plimba cu skijetul mult prea aproape de zona de înot a celorlalți turiști. Încercăm să-i avertizăm pe cei care înoată să nu se îndepărteze, dar nu putem să-i ținem sub control pe toți”, a declarat Vlad Pascale, salvamar în Mamaia.

Gazeta Sporturilor anunță un transfer spectaculos: “Pandurii detonează bomba și transferă cel mai lăudat jucător din fotbalul românesc!”.

Este vorba de Lucian Sânmărtean, rămas liber de contract după despărțirea de Al Ittihad.

 

Mihai Diac
Mihai Diac
Mihai Diac are o experiență ca jurnalist de peste 20 de ani, atât în presa scrisă cât și online. A început să lucreze în presă la ziarul Azi, în anul 1993, în perioada în care era încă student. Ulterior a lucrat la Adevărul, Gândul și Green Report. La “România liberă”, Mihai Diac lucrează din anul 2015. În paralel cu activitatea jurnalistică, Mihai Diac și-a completat și pregătirea de specialitate. El a absolvit, printre altele, Colegiul Național de Apărare și cursul de pregătire a jurnaliștilor pentru zone de război. Printre acțiunile sale de documentare jurnalistică s-au aflat cele de la bordul portavionului american Truman și al fregatei românești Regina Maria, precum și cele din Afganistan, Irak, Transnistria și Georgia.
Cele mai citite

Cluburile participante în noul format al Champions League vor primi și mai mulți bani. Anunțul UEFA

UEFA le-a transmis federaţiilor membre şi cluburilor modul detaliat în care vor fi repartizaţi banii în viitoarea ediţie a Ligii Campionilor, care se va...

Florida: Ron de Santis a semnat un proiect de lege care va interzice minorilor sub 14 ani să aibă conturi de rețele sociale

Guvernatorul republican al statului Florida, Ron de Santis, a semnat, luni, un proiect de lege care va interzice minorilor de sub 14 ani sa...

Cluburile participante în noul format al Champions League vor primi și mai mulți bani. Anunțul UEFA

UEFA le-a transmis federaţiilor membre şi cluburilor modul detaliat în care vor fi repartizaţi banii în viitoarea ediţie a Ligii Campionilor, care se va...
Ultima oră
Pe aceeași temă