10.6 C
București
sâmbătă, 11 mai 2024
AcasăSpecialREVISTA PRESEI. Cum poate statul să scoată la lumină 1,5 milioane de...

REVISTA PRESEI. Cum poate statul să scoată la lumină 1,5 milioane de români

Presa de azi pune în prim plan criza din Ucraina. Sunt însă și subiecte de interes intern.

Ministerul Apărării infirmă categoric existenţa unui proces de mobilizare a rezerviştilor, scrie AdevarulÎn ultima perioadă, în presă au apărut mai multe informaţii în legătură cu un posibil demers dezvoltat recent de Ministerul Apărării prin care rezerviştii sau tinerii ar putea fi recrutaţi, în contextul tensiunilor din Ucraina. Ministerul Apărării a precizat că actualizarea certificatului medical eliberat de medicul de familie în vederea prezentării tinerilor la comisia locală de recrutare, pentru efectuarea vizitei medicale, respectă legea.

Gândul.info arată Cum poate statul să scoată 1,5 MILIOANE de români la lumină: una dintre cele mai aşteptate măsuri ale Guvernului. Dacă în zilele trecute aţi putut citi, pe larg, despre judeţele care depind de posturile plătite de stat şi despre cele mai populare meserii pe plan local, dar şi la nivel naţional, astăzi vă propunem un material despre "faţa întunecată" a pieţei muncii. Munca "la negru" a fost un subiect des întâlnit în discursul public al guvernanţilor, însă puţine măsuri concrete au fost luate pentru combaterea fenomenului care a costat România peste 24 de miliarde de euro într-un deceniu. 

Evenimentul zilei arată Filmul ultimelor 24 de ore din războiul din Ucraina. Cel puțin 31 de MORȚI în violenţele din oraşul Odesa. Moscova: Ţara se îndreaptă spre CATASTROFĂ. Armata ucraineană a lansat, vineri dimineaţa, o vastă operaţiune militară împotriva oraşului separatist prorus Slaviansk. Doi militari ucraineni au fost ucişi, în timp ce două elicoptere MI-24 au fost doborâte cu lansatoare de rachete portabile în apropiere de Slaviansk, bastionul insurgenţilor proruşi din estul Ucrainei, a anunţat Ministerul Apărării. Rusia cere o reuniune de urgenţă a Consiliului de Securitate ONU. NATO monitorizează mişcările trupelor ruse cu avioane care survolează România şi Polonia. Cel puţin 31 de persoane au murit într-un incendiu izbucnit după confruntările din oraşul Odesa între grupuri proruse şi proeuropene, a anunţat Ministerul ucrainean de Interne.

Capital dezvăluie Cinci modalităţi prin care poţi să fii plătit să călătoreştiCălătoriile reprezintă un hobby pentru multe persoane, iar unele dintre ele au reuşit să profite de pe urma acestei pasiuni şi să câştige bani. Potrivit businessinsider.com există câteva modalităţi prin care poţi petrece multe săptâmâni sau chiar ani în ţări exotice, şi în acelaşi timp să fii şi plătit.

Devino un ghid turistic. Organizând tururi prin cele mai importante locuri din lume sună ca un vis devenit realitate. Un astfel de post îţi oferă foarte multă diversitate. Daca devi un ghid turistic în Paris, vei putea conduce grupuri către Luvru, Turnul Eiffel sau către alte destinaţii. În orice caz, meseria de ghid poate reprezenta un stil de viaţă pentru cei care îşi doresc să cunoască noi culturi.

 

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă