10.5 C
București
vineri, 19 aprilie 2024
AcasăSpecialREVISTA PRESEI: România este la periferia UE după numărul de IMM-uri la...

REVISTA PRESEI: România este la periferia UE după numărul de IMM-uri la mia de locuitori

Adevărul prezintă o galerie foto cu românul din fruntea defilărilor de Ziua Franţei. Maiorul Marius Diniţă a condus, luni, detaşamentul Armatei Române în timpul paradei organizate pe celebrul bulevard Champs-Elysées, cu ocazţia Zilei Naţionale a Franţei. Militarii noştri au fost invitaţi la evenimentul de la Paris alături de alţi camarazi de arme, reprezentând 79 de armate ale lumii.

Ziarul financiar arată că România este la periferia UE după numărul de IMM-uri la mia de locuitori. IMM-urile, sectorul care ar fi trebuit să aducă oxigen în economie, sunt o prioritate doar în declaraţiile politicienilor. În cifre, România este pe locul 26 în UE după numărul de IMM-uri la mia de locuitori.

Evenimentul scrie despre partidul, Securitatea şi tovarăşul Bobu, înmormântat luni în Cimitirul Ghencea 2-Domneşti. Ieri a fost înmormântat, la Cimitirul Ghencea 2-Domneşti, unul dintre magnaţii ceauşismului, Emil Bobu. Ascensiunea să politică s-a suprapus total cu creşterea nemăsurată a puterii cuplului dictatorial. Exponent tipic al nomenclaturii comuniste, deci al unei caste profitocratice, coruptă şi corupătoare, Emil Bobu s-a dorit să fie şi a fost un "soldat credincios".

Capital anunță că Fondul Proprietatea a răscumpărat acţiuni proprii în valoare de 9,7 milioane lei. Fondul Proprietatea a răscumpărat săptămâna trecută 11.468.300 acţiuni proprii, valoarea totală a tranzacţiilor ridicându-se la 9,731 milioane lei, conform unei notificări remise luni Bursei de Valori Bucureşti.

Ziare.com prezintă un intervu cu profesorul Mircea Miclea, care arată cum sunt mințiți elevii. Rezultatele slabe ale examenelor de capacitate si de bacalaureat de anul acesta cuantifica, de fapt, iluzia pe care profesorii le-o creeaza elevilor, afirma fostul ministru al Educatiei, profesorul Mircea Miclea.

Hotnews vorbește despre ”trei subiecte mari cu sonorul mic”. Vara, concedii, plaja. Nu pierdeti timpul cu dezbateri TV isterice, lungi, cu subiecte unice, avand  unele si aceleasi personaje insipide in studio. Nu aflati mai nimic nou, in plus va stricati ziua. Mai bine butonati net-ul, ciuliti urechea la ce nu se discuta si urmariti cu atentie ce nu se vede. Exact acestea sunt marile teme. Am gasit saptamana trecuta cinci subiecte omorate, va supun atentiei azi cel putin trei. Sa dam, asadar, muzica mai tare.

Sport.ro spune că Marica se îmbogățește dacă rupe plasele sezonul acesta. Contra il vrea in continuare la Getafe, dar sefii nu-i pot da banii pe care ii solicita. I-au pregatit insa o propunere in urma careia poate da marea lovitura a carierei. Daca va fi cumparat de un alt club la anul, Marica primeste jumatate din suma de transfer, conform noului contract. Contra i-a transmis propunerea si are incredere ca-l poate convinge pe atacantul nationalei sa continue la Madrid.

Prosport.ro anunță că Simona Halep este tot mai aproape de primul loc al sezonului. Simona Halep şi-a apărat duminică cele 280 de puncte pe care le-a câştigat în 2013 la defunctul turneu de la Budapesta, chiar la Bucureşti, în faţa a 3.500 de spectatori. A treia jucătoare a lumii a defilat la BRD Bucharest Open şi s-a impus clar în finala cu Roberta Vinci, 6-3, 6-1, performanţă graţie căreia s-a lansat în cursa pentru primul loc în „Road to Singapore” (Turneul Campioanelor, luna octombrie).

Cele mai citite

Ce trebuie să ai în vedere atunci când dorești să achiziționezi o barcă?

De la mic la mare, cu toții simțim o atracție deosebită pentru întinderile de apă. Când eram mici, mergeam la râu sau mare și...

Părerea românilor despre cazinourile pe bani reali

În momentul de față se discută foarte mult la nivel național despre cazinouri și platforme care oferă jocuri pe bani reali. Operatorii de jocuri...

Israelul, atac cu rachete asupra Iranului

Israelul a lansat un atac asupra Iranului ca răzbunare pentru atacurile iraniene asupra teritoriului său de la sfârşitul săptămânii trecute, a declarat ABC News...
Ultima oră
Pe aceeași temă