21.4 C
București
vineri, 29 martie 2024
AcasăSpecialREVISTA PRESEI: Topul băncilor cu cele mai bune credite

REVISTA PRESEI: Topul băncilor cu cele mai bune credite

Adevărul scrie că miza crizei din Ucraina este statutul SUA în regiune, Germania şi Rusia fiind pregătite să „administreze“ estul Europei. „Dincolo de mizele pe termen scurt, criza din Ucraina este vârful de aisbeg al unor evoluţii mai profunde şi cu bătaie lungă, respectiv cine va gestiona de aici înainte, nemijlocit, Estul“, scrie în exclusivitate pentru „Adevărul“, Dan Dungaciu, directorul Institutului de Ştiinţe Politice al Academiei Române.

Capital prezintă topul băncilor cu cele mai bune credite. Capital a analizat ofertele băncilor pentru mai multe tipuri de credite, realizând un supliment-ghid pentru clienții care vor să aleagă din piață cele mai bune produse.

Gândul arată ascensiunea şi declinul „Puşcaşului” Igor Ghirkin, liderul separatiştilor proruşi din estul Ucrainei. În haosul creat în Donbas, regiunea de est a Ucrainei care cuprinde cele două centre ale operaţiunilor separatiste de la Doneţk şi Lugansk, câţiva lideri autoproclamaţi au reuşit să îşi impună autoritatea şi să organizeze militar luptătorii anti-Kiev. Cel mai respectat este şeful aşa-zisei Armate a Republicii Autoproclamate Doneţk, Igor Ghirkin. Poreclit „Puşcaşul” (Strelkov), fostul ofiţer FSB este un ultranaţionalist rus, despre trecutul căruia nu se cunosc prea multe şi care a instaurat un regim militar dur în regiune.

Evenimentul Zilei publică un interviu cu directorul SRI, George Maior, despre riscurile lipsei unei legislaţii care să identifice posesorii de cartele pre-pay. Directorul SRI, George Marior, a acordat un interviu în exclusivitate pentru "Evenimentul zilei", în cadrul căruia a vorbit despre legea care cere identificarea tuturor posesorilor de cartele pre-pay. În ediţia tipărită de luni a Evenimentului zilei, aflaţi cât de utilă consideră George Maior că este această reglementare a utilizării cartelelor preplătite şi cum răspunde temerilor legate de încălcarea dreptului la viata privată al cetăţenilor.

Ziare.com lansează o întrebare despre posibilitatea intrării Republicii Moldova în UE. Republica Moldova s-a asociat cu UE. Un rezultat bun dupa ratacirea de peste 20 de ani dupa desprinderea de URSS. Moldovenii deja viseaza cu ochii deschisi la aderare. Totusi, sperantele moldovenilor sunt foarte departe de realizare.

ProSport anunță că Gâlcă i-a convins pe şefi: Steaua mută pe piaţa transferurilor. Breeveld şi Yazalde sunt principalele ţinte, dar campioana speră şi la Piovaccari. Steaua va disputa miercuri seara,  de la ora 20:30, returul cu Stromsgodset IF din turul II preliminar al Ligii Campionilor. Cum în partida de la Drammen a câştigat cu 1-0, datorită golului marcat de Gabriel Iancu, campioana României este favorită clară să se califice în turul III, unde va juca împotriva lui FC Aktobe sau Dinamo Tbilisi.

Cele mai citite

Captive ideologiei, euroelitele nu sesizează declinul capitalismului

Revoluţia franceză a desfiinţat latifundiile feudale, în folosul unităților de producție burgheze. Comuniștii au distrus proprietatea privată pentru a crea omul nou, eliberat de...

Grav accident auto pe DN2 – E85, în Vrancea! Opt persoane, rănite în urma coliziunii dintre un autoturism și un microbuz

Opt persoane au fost rănite, vineri, la intersecţia DJ 205 R Coteşti cu DN2 - E85, în urma coliziunii dintre un microbuz de transport...

Tendințe de Culori și Materiale pentru 2024: O Privire Asupra Designului Interior

Anul 2024 aduce o schimbare notabilă în preferințele de culori și materiale în lumea designului interior, reflectând o nevoie crescândă de confort, sustenabilitate și...
Ultima oră
Pe aceeași temă