16.6 C
București
joi, 25 aprilie 2024
AcasăSpecialREVISTA PRESEI. Zeci de oameni, blocați mai mult de șase ore pe...

REVISTA PRESEI. Zeci de oameni, blocați mai mult de șase ore pe aeroportul Otopeni

Joi seară, zeci de oameni au fost blocaţi mai bine de peste şase ore în terminalul „Plecări“ din aeroportul Otopeni, informează ziarul Adevărul.

 „Se întâmplă ceva cu avioanele Tarom“, au spus pasagerii. Trei curse ale companiei aviatice Tarom, spre Iaşi şi Cluj-Napoca, n-au decolat de pe Aeroportul Internaţional Otopeni în cursul zilei de joi, 30 iunie.

Dar nici în România nu ești în siguranță. “România are 500 de localități cu risc de roaming involuntar și cost suplimentar”, titrează ziarul Libertatea.

Utilizatorii de telefonie şi internet mobil care au serviciul de roaming activat şi se află în ţară, dar în apropiere de graniţă, sunt atenţionaţi de Autoritatea Naţională pentru Administrare şi Reglementare în Comunicaţii (ANCOM) că este posibil că telefonul sau tableta pe care le folosesc să se conecteze automat la o reţea din ţară vecină. Dacă acest lucru se întâmplă vor folosi serviciile de comunicaţii la tarife de roaming, plătind costuri suplimentare, inclusiv pentru apelurile pe care le primesc.

O veste bună prezintă însă ziarul Capital. Ministerul de Interne a modificat regulile pentru înmatricularea vehiculelor.  “Reguli noi: procedura de înmatriculare a maşinii, mult mai simplă”,  susțin jurnaliștii.

Publicația Cotidianul anunță o mutare surpriză pe scena politică.  Se înfiinţează “Partidul lui George Soros” cu ONG-urile finanţate de el în România, susține Cotidianul.

În acest  scop, „Iniţiativa România” şi „Fundaţia Friedrich Naumann”au organizat la sfîrşitul săptămînii trecute la Predeal o întîlnire a unor ONG-uri în vederea constituirii unei platforme politice comune, adică faza de dinaintea creării unui partid.

Gazeta Sporturilor anunță că “Portugalia e prima semifinalistă de la EURO, după ce a eliminat Polonia la 11 metri”.  După  loviturile de departajare, scorul a fost 1-1, 3-5 în favoarea Portugaliei. În semifinală, Portugalia va juca împotriva învingătoarei din meciul Țara Galilor – Belgia, care se dispută vineri, de la ora 22:00.

 

 

Mihai Diac
Mihai Diac
Mihai Diac are o experiență ca jurnalist de peste 20 de ani, atât în presa scrisă cât și online. A început să lucreze în presă la ziarul Azi, în anul 1993, în perioada în care era încă student. Ulterior a lucrat la Adevărul, Gândul și Green Report. La “România liberă”, Mihai Diac lucrează din anul 2015. În paralel cu activitatea jurnalistică, Mihai Diac și-a completat și pregătirea de specialitate. El a absolvit, printre altele, Colegiul Național de Apărare și cursul de pregătire a jurnaliștilor pentru zone de război. Printre acțiunile sale de documentare jurnalistică s-au aflat cele de la bordul portavionului american Truman și al fregatei românești Regina Maria, precum și cele din Afganistan, Irak, Transnistria și Georgia.
Cele mai citite

Ministrul Apărării Naționale, Angel Tîlvăr, a avut o convorbire cu secretarul american al apărării Lloyd Austin

Ministrul apărării naționale, Angel Tîlvăr, a avut miercuri o convorbire cu secretarul american al apărării Lloyd Austin, anunțul fiind făcut imediat după ce președintele...

Spitalul Obregia din București va avea o Secţie clinică de psihiatrie pediatrică

O Secţie clinică de psihiatrie pediatrică urmează să fie realizată la Spitalul Obregia, în baza unui protocol de colaborare încheiat între Administraţia Spitalelor şi...

Colliers: Numărul locuinţelor vândute în Bucureşti, în creştere cu 18% în primul trimestru din 2024

Piaţa rezidenţială a început anul 2024 în forţă, cu un prim trimestru încheiat cu o creştere de 18% a numărului tranzacţiilor cu apartamente în...
Ultima oră
Pe aceeași temă