10.4 C
București
marți, 23 aprilie 2024
AcasăSpecialREVISTA PRESEI. Povestea românului care face bani din ”insulina verde”

REVISTA PRESEI. Povestea românului care face bani din ”insulina verde”

Ziarul Libertatea prezintă o serie de recomandări, elaborate de Poliția Română, pentru a face cumpărături online în siguranță.

“Vrei să faci cumpărături online? Cum trebuie să procedezi, ca să nu iei țeapă!”, titrează Libertatea. Înainte de a introduce numărul cărţii de credit pe un site de comerţ online, verifică dacă site-ul solicitat este unul securizat (de tipul https:// ), recomandă jurnaliștii.

Un tânăr inginer horticol a dezvoltat în România o afacere cu un succes neașteptat, scrie ziarul Adevărul.

“Cum trăieşte un român din insulină verde, afacerea în care a investit 100 de euro. «Niciodată nu am făcut faţă cererii»“, titrează Adevărul.

Orădeanul Lucian Blana (34 de ani) se numără printre primii români care au ales să se ocupe de cultura castravetelui amar. Totul a început în 2009, când, întors din Danemarca, tânărul inginer horticol a investit 100 de euro în seminţe aduse tocmai din Nepal.

Evenimentul Zilei anunță că “Judecătoarea închisă pentru că a retrocedat ilegal un sat are un nou dosar penal”.

Magistratul Florița Boloș a fost trimis în judecată zilele trecute pentru noi fapte de corupție. Judecătoarea este deja încarcerată, în urma unei alte condamnări. După ce a atribuit 8.768 de hectare unor falși moștenitori, magistratul a comis aceeași faptă atribuind altor beneficiari ilegali aproape 500 de hectare de teren.

Publicația Capital prezintă o declarație a ministrului Sănătății: “Probabil că 80% din spitale ar trebui închise. Nu e o soluţie”.

“Sistemul de sănătate are foarte multe vulnerabilităţi. Dacă ar fi să aplicăm toate măsurile punitive, circa 80% din spitale ar trebui închise, ceea ce este o opţiune complet nerealistă care ar arunca ţara în criză”, consideră ministrul Voiculescu.

 

Mihai Diac
Mihai Diac
Mihai Diac are o experiență ca jurnalist de peste 20 de ani, atât în presa scrisă cât și online. A început să lucreze în presă la ziarul Azi, în anul 1993, în perioada în care era încă student. Ulterior a lucrat la Adevărul, Gândul și Green Report. La “România liberă”, Mihai Diac lucrează din anul 2015. În paralel cu activitatea jurnalistică, Mihai Diac și-a completat și pregătirea de specialitate. El a absolvit, printre altele, Colegiul Național de Apărare și cursul de pregătire a jurnaliștilor pentru zone de război. Printre acțiunile sale de documentare jurnalistică s-au aflat cele de la bordul portavionului american Truman și al fregatei românești Regina Maria, precum și cele din Afganistan, Irak, Transnistria și Georgia.
Cele mai citite

ONG-urile nu au tratament preferențial, trebuie să raporteze ce fac cu banii ca și societățile comerciale

Organizațiile neguvernamentale (ONG) nu beneficiază de un tratament preferențial ci, dimpotrivă, trebuie să raporteze ce fac cu banii, așa cum sunt obligate și societățile...

PSD va valida săptămâna viitoare în forurile statutare candidatura Gabrielei Firea la Primăria Capitalei

PSD va valida candidatura Gabrielei Firea la Primăria Capitalei în forurile statutare, conform declarațiilor liderului partidului, premierul Marcel Ciolacu, făcute marți. Ciolacu și Firea...

Fotografie emoționantă cu legenda Alain Delon. Cum arată actorul în vârstă de 88 de ani

Pe Instagram, Anouchka Delon a împărtășit o poză cu tatăl ei, Alain Delon, și a menționat că a făcut acest lucru cu consimțământul acestuia....
Ultima oră
Pe aceeași temă