8.8 C
București
sâmbătă, 20 aprilie 2024
AcasăSpecialAstra, în finala Cupei pentru prima dată în istorie

Astra, în finala Cupei pentru prima dată în istorie

Astra s-a calificat pentru prima dată in istorie în finala Cupei României după ce a învins, dramatic, Petrolul, deţinătoarea Cupei, scor 2-1.

Toto Tamuz a deschis scorul pentru Petrolul în minutul 22. Astra a revenit pe tabelă în partea secundă, în minutul 53, prin golul fostului pretrolist, Constantin Budescu.

Lupii au rămas în zece oamenii după ce Vlad Morar a văzut roşu. Morar a părăsit terenul şi a mers în galerie pentru a sărbători calificarea pentru ca la 1-1 lupii erau in finala. N-a fost sa fie insa.

Paul Papp a dat lovitura de gratie si a spulberat visul gazarilor de a juca finala. Petrolul sarbatoreste 90 de ani de existenta fara cupă, obiectivul numarul unu trasat de conducere in toamna.

În cea de-a doua semifinală, Dinamo întâlneşte Steaua pe Naţional Arena în aceasta seară de la 20.30. În tur a fost 5-2 pentru Steaua.

Cele mai citite

Un fost jucător al Realului ar putea deveni antrenorul celor de la Bayern Munchen

Potrivit unui raport vineri al DPA, există mari șanse ca Zinedine Zidane să semneze cu Bayern Munchen pentru a prelua conducerea echipei începând din...

Ciolacu, despre o eventuală înlocuire a candidatului Cîrstoiu cu Negoiță. Ce a stabilit cu Ciucă

Premierul Marcel Ciolacu a declarat că a discutat cu liderul PNL, Nicolae Ciucă, şi au ajuns la concluzia că Robert Negoiţă este un candidat...

VIDEO. Caz halucinant la Sibiu. Bolid de zeci de mii de euro, dar fură 20 de lei dintr-o cofetărie

Proprietarul unui lanț de cofetării din zona Sibiului a luat măsuri în urma unei creșteri a furturilor și a instalat camere de supraveghere în...
Ultima oră
Pe aceeași temă