27.2 C
București
marți, 16 aprilie 2024
AcasăSpecialBătaie în vestiar între fotbaliştii de la Dinamo şi Astra

Bătaie în vestiar între fotbaliştii de la Dinamo şi Astra

Jucătorii echipelor de fotbal Dinamo şi Astra s-au luat la bătaie în vestiar, după meciul pierdut de giurgiuveni cu 2-0. Incidentele au avut loc pe culoarul de la vestiarele arenei din Şoseaua Ştefan cel Mare, fiind necesară intervenţia agenţilor de securitate.

Potrivit unor martori, portarul Astrei, Dani Coman, care avusese în timpul partidei o altercaţie cu Valentin Lazăr, l-a lovit cu capul în faţă pe jucătorul dinamovist, moment în care au sărit la bătaie mai mulţi jucători, fiind nevoie de intervenţia agenţilor de securitate.

"E vorba de o stare de nervozitate prea mare. Nu e normal ce se întâmplă, nu e normal să agresezi un adversar, deşi înţeleg că ai pierdut meciul. Parcă prea s-a sărit calul. Nu pot să comentez mai multe, a fost o altercaţie între Dani Coman şi Lazăr. Poate că a început din timpul meciului, de când Lazăr a ratat, dar nu e normal să se întâmple aşa ceva. Ceea ce am văzut mi se pare absurd", a declarat tehnicianul dinamovist Flavius Stoican, potrivit Mediafax.

Antrenorul secund al Astrei, Cezar Zamfir, a afirmat că nu a văzut incidentul: "Nu am văzut incidentul, dar am înţeles că s-au bătut pe acolo. Nu ştiu de ce nu i-au lăsat pe jucători să iasă, poate au vrut să se liniştească apele. A fost clinciul acela în timpul meciului, poate s-au înjurat, nu ştiu, nu am apucat să vorbesc cu Dani Coman".

Echipa Dinamo a învins, duminică, pe teren propriu, cu scorul de 2-0 (0-0), formaţia Astra Giurgiu, într-un meci contând pentru etapa a XXVIII-a a Ligii I.

Cele mai citite

Ministrul Burduja propune un Centru de Operațiuni de Securitate în domeniul energiei

Sebastian Burduja, ministrul Energiei, dorește să se înființeze, în România, un Centru de Operațiuni de Securitate în domeniul energiei. Ministrul Burduja a lansat această propunere...

FOTO. Loredana Groza, ca la 20 de ani. Vedeta a pozat în colanți

Loredana Groza, cunoscută pentru prezența sa în industria muzicală românească, a captat atenția publicului cu ultimele sale fotografii distribuite pe rețelele de socializare. Însă...

Cod galben de inundații pe râuri din șase județe. HARTA

Institutul Naţional de Hidrologie şi Gospodărire a Apelor a emis atenţionări Cod galben de viituri, cu posibile depăşiri ale cotelor de atenţie, pentru râuri...
Ultima oră
Pe aceeași temă