22.8 C
București
miercuri, 17 aprilie 2024
AcasăSpecialBellu şi Bitang renunţă la lotul olimpic al României?

Bellu şi Bitang renunţă la lotul olimpic al României?

Octavian Bellu şi Mariana Bitang au anunţat, luni seară, că renunţă la lotul olimpic al României, dar că nu renunţă şi la antrenorat.

Cel mai probabil, cei doi vor accepta una dintre numeroasele oferte venite din străinătate, potrivit Gazeta Sporturilor.

O medalie de bronz la bârnă luată aproape de la gât Cătălinei Ponor şi un argint la sol, al aceleaşi sportive, au declanşat furtuna din gimnastica românească.

Mariana Bitang ar fi spus “că tot ce s-a întîmplat este peste limita mea de suportabilitate”. N-a detaliat, n-a rostit cuvântul “demisie”.

Dar nici nu era nevoie, pentru că Bellu a lămurit prima parte. Plecarea e deja declarată. “Contractul meu s-a încheiat. Nu mai dau declaraţii, sunt un freelancer”, a spus Octavian Bellu.

Gimnasta Cătălina Ponor a declarat, marţi, că şi-ar fi dorit să primească felicitări şi din partea antrenorilor săi, după ce a câştigat medalia de argint la sol, în cadrul concursului de gimnastică de la Jocurile Olimpice de la Londra.

“După sol, mi-aş fi dorit să primesc şi nişte felicitări din partea antrenorilor (Mariana Bitang şi Octavian Bellu – n. red.), dar asta este. Mulţumesc familiei şi prietenilor care au fost alături de mine”, a spus Ponor, care a menţionat că nu doreşte să comenteze ceea ce s-a întâmplat la bârnă, informează TVR 1.

Cătălina Ponor a obţinut, marţi, la sol, medalia de argint, a noua pentru România la actuala ediţie a JO. Tot marţi, Cătălina Ponor a fost la un pas de a mai câştiga o medalie la bârnă, pe lângă argintul de la sol, dar în cele din urmă a fost a patra, după ce arbitrii au acceptat contestaţia făcută de antrenorul sportivei Alexandra Raisman, românul Mihai Breştean, acordându-i americancei o notă egală cu a româncei, dar cu o dificultate a exerciţiului mai mare.

Cele mai citite

Ajutorul promis Israelului, dar și Ucrainei ar putea fi votat în Congresul SUA

În timpul unei convorbiri telefonice de duminică între președintele Joe Biden și liderii Congresului, a existat un „acord” privind ajutorul rapid atât Israelului, cât...

Ajutorul promis Israelului, dar și Ucrainei ar putea fi votat în Congresul SUA

În timpul unei convorbiri telefonice de duminică între președintele Joe Biden și liderii Congresului, a existat un „acord” privind ajutorul rapid atât Israelului, cât...

Șoc în România. Un primar a fost găsit spânzurat!

O tragedie a lovit comunitatea din comuna Vințu de Jos! Primarul Petru Ioan Barbu a fost găsit spânzurat într-o anexă a propriei sale locuințe....
Ultima oră
Pe aceeași temă