13.2 C
București
vineri, 29 martie 2024
AcasăSpecialLIGA 1. U Cluj - FCM Târgu Mureş 3-1. Clujenii s-au...

LIGA 1. U Cluj – FCM Târgu Mureş 3-1. Clujenii s-au trezit după pauză

Formaţia U Cluj a învins, luni, pe teren propriu, cu scorul de 3-1 (0-1), echipa FCM Târgu Mureş.

3-1 MIN 89 GOOOL U Cluj Tony a inscris dupa un contratac

2-1 MIN 54 GOOOL U Cluj Grozav a inscris după un un-doi cu Tony.

 

1-1 MIN 49 GOOOL U Cluj Clujenii au obtinut un penalty după un fault al lui Ghionea asupra lui Ad Cristea. Adrian Cristea a tras slab si Bornescu a respins, insa Pacurar a inscris .

0-1 MIN 39 GOOOOL FCM Târgu Mureş Ilyeş a marcat cu latul din 6 metri după o ieşire eronată a lui Bornescu

 

U Cluj: Bornescu – Achim, Galamaz, Szukala, Mendy – Hoban, D. Popa – Cristescu, Păcurar, Ad. Cristea – Grozav

Tg Mureş: Albuţ – Szilagyi, Nicu, Matei, E.Ghionea, Sepsi – Firţulescu, Ilyeş. Fl. Dan, Astafei – Bujor
Rezerve: Balauru, Vagner, Cordoş, Bumba, Buş, B. Apostu, Subotic

Luptă în Ardeal

Formaţia U Cluj întâlneşte astăzi, de la ora 19:00, pe propriul teren, FCM Târgu Mureş, într-un meci în care fiecare punct contează. Echipa din Cluj încearcă să revină în lupta pentru un loc în Liga Europa. Antrenorul interimar Claudiu Niculescu vrea să obţină o victorie în meciul cu formaţia antrenată de Ioan Ovidiu Sabău.

„Ne aşteaptă un meci greu. FCM Târgu Mureş este o echipă bună, au învins pe Steaua şi în deplasare la Astra. Luptă pentru evitarea retrogradării, deci vor să se agaţe de orice punct. Sper ca băieţii să fie pregătiţi şi concentraţi la maxim, pentru că nu va fi un meci uşor. După cum ziceam, FCM este o echipă puternică, au jucători experimentaţi, cred că la valoarea lotului ar trebui să fie mai sus în clasament. Noi trebuie să câştigăm, dacă vrem să mai sperăm la îndeplinirea obiectivului”, a declarat Claudiu Niculescu, conform monitorulcj.ro.

Pe de altă parte, tehnicianul echipei FCM Târgu Mureş, Ioan Ovidiu Sabău, a declarat că el şi elevii săi au uitat deja de victoriile recente din meciurile cu Steaua (scor 1-0) şi Astra (2-0) şi se concentrează pe următoarele partide, considerând că este important să nu se instaleze apatia după rezultatele bune, potrivit Mediafax.

“Am uitat deja victoriile cu Steaua şi Astra. Ne concentrăm pe următoarele jocuri, conştienţi că încă nu ne-am îndeplinit obiectivul. Totul depinde de atitudine, disciplină şi multă inimă. Am avut 3-4 antrenori în teren, un lucru pozitiv, ceea ce înseamnă că jucătorii sunt conştienţi că, dacă această echipă retrogradează nu este doar vina antrenorului, ci este şi răspunderea lor. Dacă vor gândi astfel şi vor fi realişti atunci nu vor fi probleme în privinţa evitării retrogradării. Avem nevoie de continuitate, de jucători responsabili, care să dea absolut tot pentru această echipă, atunci vom avea satisfacţii şi bucurii care aduc victoriile şi cele trei puncte. Dacă ne este foame, atunci vin şi punctele. Important este să nu se instaleze apatia după aceste rezultate bune. Jucătorii ştiu că în aceste 5-6 săptămâni trebuie să facă şi mai mari sacrificii, pentru a fi apreciaţi de public şi de cei care ne plătesc”, a spus Ioan Ovidiu Sabău, informează site-ul oficial al FCM Târgu Mureş.

Fotbalistul Andrei Cordoş îşi doreşte cel puţin o remiză la meciul cu Universitatea Cluj, programat luni, de la ora 19.00, în etapa a XXIV-a a Ligii I. “Am crescut la Universitatea Cluj, este pentru prima dată când mă voi întoarce acasă. Va fi însă un joc ca oricare altul. Avem nevoie de puncte şi trebuie să fim concentraţi, la fel ca până acum. Cred că am demonstrat în aceste două jocuri că dacă rămânem concentraţi şi avem încredere în noi, nu putem cum să retrogradăm. Mi-aş dori să aducem de la Cluj cel puţin un punct, iar trei ar fi excelente”, a afirmat Cordoş.

Meciul U Cluj – FCM Târgu Mureş se va disputa luni, de la 19:00, în direct la Dolcesport şi LIVESCORE pe romanialibera.ro.

 

Razvan Voiculescu
Razvan Voiculescuhttp://razvan-voiculescu
Razvan Voiculescu, redactor Rl online
Cele mai citite

Luis Rubiales, fostul președinte al Federaţiei Spaniole de Fotbal, ar putea ajunge la închisoare

Luis Rubiales, fostul preşedinte al Federaţiei Spaniole de Fotbal, riscă să ajungă la închisoare din cauza problemelor ce continuă după finala Cupei Mondiale de...

Polonia va trimite trupe militare la Jocurile Olimpice de la Paris

Ministrul polonez al apărării a anunțat joi că țara sa va trimite întăriri militare, potrivit flashscore.ro. "Forțele armate poloneze se vor alătura coaliției internaționale...

Curiozități despre Paștele Catolic: de la tradiții în Marea Britanie până la ouăle de ciocolată din Statele Unite.

Paștele catolic în 2024 se sărbătorește duminică, 31 martie. Iată 12 lucruri interesante despre Paștele Catolic: Fiecare copil din Marea Britanie primește în medie 8,8...
Ultima oră
Pe aceeași temă