15.3 C
București
joi, 28 martie 2024
AcasăSpecialMECIUL ROMANIA - OLANDA LIVE: Programul la metrou, prelungit pentru suporterii care...

MECIUL ROMANIA – OLANDA LIVE: Programul la metrou, prelungit pentru suporterii care participă la meci

Garniturile de metrou circulă, marţi, până la ora 24.00, pentru preluarea suporterilor care participă la meciul de fotbal România – Olanda, de pe Arena Naţională, iar în funcţie de numărul călătorilor, ar putea fi introduse în circulaţie trenuri suplimentare, potrivit Mediafax.

URMĂREŞTE MECIUL ROMANIA – OLANDA LIVE TEXT pe romanialibera.ro, începând cu ora 21.00 aici: LIVE Romania – Olanda, de la ora 21.00. VEZI ECHIPELE PROBABILE şi tot ce trebuie să ştii despre partida Romania – Olanda, transmisă în format LIVE TEXT

Metrorex a anunţat că trenurile de metrou vor circula marţi după un program prelungit cu o oră, până la 24.00, ora de plecare de la staţiile capăt de magistrală.

Trenurile vor circula pe magistralele de metrou 1, 2, 3 şi 4 la intervale de 10 minute, a precizat Metrorex, într-un comunciat de presă.

“În funcţie de numărul călătorilor înregistraţi, Metrorex va introduce trenuri suplimentare pentru micşorarea intervalului de succesiune dintre trenuri, în scopul satisfacerii în condiţii optime a cererii de transport cu metroul în această perioadă”, potrivit sursei citate.

Meciul dintre echipele României şi Olandei, din grupa D a preliminariilor Cupei Mondiale 2014, va avea loc marţi, de la ora 21.00, pe Arena Naţională.

Circulaţia rutieră pe strada Maior Coravu va fi permisă, de la ora 18.00, doar riveranilor şi celor care au ticket de parcare în zona stadionului.

La finalul meciului va fi restricţionat traficul pe Bulevardul Basarabia, începând cu ora 23.00, când suporterii vor pleca de la stadion.

Peste 600 de jandarmi bucureşteni vor asigura măsurile de ordine publică şi siguranţa spectatorilor la meciul de fotbal dintre România şi Olanda.

Conform criteriilor elaborate de către federaţiile sportive naţionale de profil şi Jandarmerie, meciul a fost catalogat ca fiind unul cu grad ridicat de risc, potrivit Jandarmeriei Capitalei.

Spectatorii nu au voie să introducă în stadion băuturi alcoolice, materiale pirotehnice interzise de lege ori alte obiecte care pot pune în pericol securitatea participanţilor la această competiţie sportivă. De asemenea, este interzisă afişarea de inscripţii care incită la ura naţională, rasială, de clasă ori religioasă, la discriminări de orice fel şi la violenţă, a precizat Jandarmeria Capitalei.

Cele mai citite

Lufthansa a evitat o grevă a salariaților chiar de Paște

Compania aeriană germană Lufthansa şi un sindicat care reprezintă personalul de la sol au anunţat miercuri că au ajuns la un acord privind salariile...

Șeful armatei estone vrea dublarea bugetului apărării de 3% din PIB

Comandantul armatei estone, generalul Martin Herem, a susţinut joi că ţara sa, ce deja are un buget al apărării de circa 3% din PIB,...

Zeci de angajați ai combinatului de alumină Alum SA din Tulcea vor fi disponibilizați de luni

Circa 80 din cei 186 de angajaţi ai combinatului de alumină Alum SA din Tulcea vor rămâne fără locuri de muncă, începând de luni,...
Ultima oră
Pe aceeași temă