15 C
București
joi, 25 aprilie 2024
AcasăSpecialS-au anunțat posturile TV care vor transmite Liga I și Cupa Ligii

S-au anunțat posturile TV care vor transmite Liga I și Cupa Ligii

Liga I și Cupa Ligii, competiție care va debuta în 2015, vor fi transmise pentru următorii cinci ani de zile de televiziunile  Look TV şi Transilvania LIVE, ambele deținute de  Arpad Paszkany. 

Oficiali ai celor două posturi tv au anunțat, astăzi, încheierea unei înțelegeri cu firma din Malta, Intel Sky Broadcast Ltd, desemnată de LPF să vândă drepturile de difuzare a campionatului românesc. Următorul pas pe care în vor face cele două posturi tv va fi renunțarea la sistemul "must carry", prin care cabliștii ar fi fost obligați să introducă posturile în grila lor. În schimb cele două posturi le vor cere bani firmelor de cablu pentru a le permite includerea lor în grila de programe.

Ultimele trei sezoane ale Ligii I, inclusiv actualul sezon, au fost transmise de Digi Sport (RCS-RDS), Dolce Sport (Romtelecom), Antena 1 (Antena Group).

Arpad Paszkany anunța luna trecută că este în căutare de cumpărători pentru posturile sale tv. Paszkany este și proprietarul clubului de fotbal CFR Cluj, la care își dorește să atragă investitori.

În total LPF va primi peste 135 milioane euro pentru drepturile de difuzare ale meciurilor, bani care Gino Iorgulescu spunea că vor fi dați toți cluburilor. 

Cele mai citite

Preţurile la electricitate şi gaze în UE au scăzut în 2023, după explozia din 2022 (Eurostat)

Facturile la electricitate şi gaze ale consumatorilor europeni au scăzut în a doua jumătate a anului trecut, după creşterea care a început după războiul...

Petre Roman, la Parchetul General, în Dosarul Mineriada. FOTO

Fostul premier Petre Roman, s-a prezentat, astăzi, la sediul Parchetului General, pentru a lua la cunoştinţă că a fost pus din nou sub acuzare...

Care sunt cele mai populare trenduri în amenajarea băilor din hoteluri?

Hotelurile sunt esențiale în turism deoarece sunt locuri în care clienții doresc să se simtă ca acasă în timpul șederii lor. De aceea, este...
Ultima oră
Pe aceeași temă