12.2 C
București
joi, 25 aprilie 2024
AcasăSpecialSăgeata joacă pentru trei puncte la Târgu Jiu

Săgeata joacă pentru trei puncte la Târgu Jiu

Sezonul 2013-2014 din Liga I se apropie cu paşi repezi de final, iar fiecare meci rămas de jucat a devenit o veritabilă finală pentru Săgeata Năvodari. Victoria de săptămâna trecută cu Universitatea Cluj, incontestabilă ca joc, dar decisă de o eroare uriaşă a centralului, a fost o gură de oxigen binevenită pentru constănţeni, însă acum adversarul este de alt calibru.

La Târgu Jiu, în faţa fericirii năvodărenilor stau gorjenii de la Pandurii, jucători care au făcut furori în turul campionatului, dar au un retur plin de sincope. Tocmai pe aceste sincope se bazează şi optimismul oaspeţilor, care vin să ia toate punctele şi să stea cât mai departe de locul 15 şi de „emoţiile” comisiei de licenţiere.

Comando Năvodari

„Chiar dacă am învins U Cluj, pentru noi nu s-a schimbat ­nimic. Suntem nevoiţi să jucăm toate meciurile ca și cum ar fi ultimele şi în mod cert ne interesează toate cele trei puncte cu Pandurii. Trebuie să jucăm la rezultat, fotbaliștii să dea totul pe teren, iar grupul să fie mai mult decât unit, așa cum s-a întâmplat la ­meciul cu ardelenii. Trebuie să ­jucăm la sacrificiu, iar la Tg. Jiu să acționăm ca un comando ­pentru că toți cei la club, ­jucătorii, antrenorii, staff-ul, trebuie să fim conștienți că în joc cariera noastră și locul echipei în prima divizie”, a declarat antrenorul ­Cătălin Anghel înaintea meciului din această seară, doar că amintirea ­catastrofei din tur este încă vie în memoria jucătorilor. Pe stadionul Farul, Pandurii s-au impus cu 4-0 fără a întâmpina mare rezistenţă din partea ­jucătorilor Săgeţii, punctând la fiecare ocazie creată, spre ­disperarea puţinilor suporteri care au mers la meciul cu ­pricina.

Tocmai de aceea, atitudinea de „comando” poate fi câştigătoare pentru năvodăreni, ineficienţa ofensivă fiind însă principalul duşman.

SPERANȚE

Nu vrea să piardă

„Pandurii e o echipă foarte bună, dar mergem la Tg. Jiu să facem un joc bun și sperăm să nu pierdem. Dacă vom și câștiga, va fi și mai bine. Noi tratăm la fel fiecare adversar, evoluția noastră nu se schimbă şi pentru noi toate meciurile sunt grele și foarte importante. Dacă voi fi folosit, voi da 100% și sper să iasă bine, chiar dacă eu nu am nici o revanșă de luat în fața Pandurilor”, a spus și atacantul Sorin Chițu, devenit rezervă după înregimentarea lui Guerra în campania de transferuri din iarnă».

Partida dintre Pandurii şi Săgeata închide etapa a 27-a şi va începe la ora 21.00. Etapa viitoare, chiar în duminica Paştelui, Săgeata primeşte replica formaţiei Petrolul Ploieşti.

Jucătorilor li s-a cerut să dea ce au mai bun pe teren

Cele mai citite

Ministrul Apărării Naționale, Angel Tîlvăr, a avut o convorbire cu secretarul american al apărării Lloyd Austin

Ministrul apărării naționale, Angel Tîlvăr, a avut miercuri o convorbire cu secretarul american al apărării Lloyd Austin, anunțul fiind făcut imediat după ce președintele...

Sepsi-FCSB 2-2 și titlul se amână în SuperLiga I

Sepsi OSK Sfântu Gheorghe a terminat la egalitate cu FCSB, 2-2 (1-2), miercuri seara, pe teren propriu, într-o partidă din etapa a şasea a...

Ocolul Bucureștiului în 30 de zile

Coaliția PSD-PSD a făcut un ocol de treizeci de zile pentru a ajunge de unde a plecat. “Și mă ocoli...” – vorba bancului. Dar...
Ultima oră
Pe aceeași temă