13.6 C
București
vineri, 26 aprilie 2024
AcasăSpecialSimona Halep a primit premiul Fed Cup Heart Award

Simona Halep a primit premiul Fed Cup Heart Award

Jucătoarea de tenis Simona Halep a primit Fed Cup Heart Award, premiu pentru dedicare şi spirit de echipă. Premiul, în valoare de 1.000 de dolari, i-a fost înmânat româncei de către preşedintele ITF, Francesco Ricci Bitti. La rândul ei, Simona Halep a oferit premiul primit echipei paralimpice a României de tenis de câmp în material rulant.

 

Simona Halep a primit premiul Fed Cup Heart Award, vineri, după tragerea la sorţi a meciurilor din cadrul întâlnirii România – Serbia, contând pentru play-off-ul celei de-a doua Grupe Mondiale.

 Jucătoarea de tenis a declarat, vineri, că şi-ar fi dorit să fi disputat câteva meciuri oficiale pe zgură, însă a menţionat că este pregătită sută la sută din punct de vedere fizic.

"Ştiam că o să joc primul sau al doilea meci. Programul e ok, pentru mine nu contează dacă e primul sau al doilea. O să încerc să pregătesc foarte bine mental acest meci. Va fi un meci greu, dar eu voi da tot ce pot ca să câştig un punct pentru ţara mea. Cred că era mai bine să am nişte meciuri pe zgură, dar cum nu au fost turnee înainte, e şi un avantaj că sunt odihnită sută la sută. Important e că mă simt bine, sunt sănătoasă şi voi da tot ce pot", a spus Halep.

Simona Halep s-a arătat încântată că va disputa primul meci din Cupa Federaţiei în România. "O să am emoţii, bineînţeles, deja încep să apară. Va fi foarte frumos pentru că toţi românii sunt alături de noi, vom avea familia, prietenii apropiaţi şi avem susţinerea tuturor. Mă bucur că fac parte din această echipă şi că am şansa să joc acasă. Va fi deosebit şi cu siguranţă nu voi uita niciodată această partidă", a completat Halep.

Întrebată ce va face în cazul în care meciurile sale vor fi întrerupte din cauza ploii, Simona Halep a răspuns: "Nu îmi place foarte mult să întrerup meciul şi să stau câteva ore. Mi s-a întâmplat la US Open şi nu am revenit la fel de bine cu Pennetta, dar voi avea echipa alături care mă va ajuta să rămân concentrată pe meci. Voi încerca să stau relaxată, să ascult muzică şi să stau de vorbă cu colegele mele ca să vedem cum trebuie să reîncep meciul."

Cele mai citite

Astăzi începe vacanța de Paște. Când se întorc la școală elevii

Elevii vor intra de vineri în vacanţă, după finalizarea cursurilor, şi se vor întoarce în şcoli miercuri, 8 mai, potrivit calendarului aprobat de Ministerul...

Fântânile arteziene din Sectorul 4, pregătite pentru zilele călduroase de vară

Sectorul 4 al Capitalei este o comoară ascunsă pentru cei care își doresc să exploreze frumusețea orașului. Printre numeroasele sale atracții, cum ar fi...

Pachetul de 61 de miliarde pentru Ucraina sau despre cum “era păcii s-a încheiat în Europa”

Congresul american a adoptat un pachet de 90 de miliarde de dolari pentru acordarea de ajutor militar Ucrainei, Israelului și Taiwanului. Fiindcă o reacție...
Ultima oră
Pe aceeași temă