9.5 C
București
vineri, 26 aprilie 2024
AcasăSpecialSorana Cârstea joacă mâine primul meci din Fed Cup

Sorana Cârstea joacă mâine primul meci din Fed Cup

Sorana Cârstea intră prima în focurile meciurilor de play-off din grupa a doua Mondială a Fed Cup. Jucătoarea de tenis o va întâlni pe Ana Ivanovici, numărul 12 mondial.

Este o tragere bună pentru noi, pentru că ăsta e programul pe care ni l-am dorit. Am mai jucat de câteva ori cu Sorana în trecut, dar acum va fi diferit, pentru că este Cupa Federaţiei şi vor fi multe emoţii pentru toată lumea. Voi încerca să aduc primul punct pentru echipă. Vom fi pozitive şi cred că avem o şansă bună. În funcţie de scor voi juca şi în meciul de dublu, dar asta decide căpitanul", a spus Ivanovici.

Tot mâine, la Arenele BNR, este programat şi meciul dintre Simona Halep, locul WTA, şi Bojana Jovanovski, numărul 39 mondial.

"Ştiam că o să joc primul sau al doilea meci. Programul e ok, pentru mine nu contează dacă e primul sau al doilea. O să încerc să pregătesc foarte bine mental acest meci. Va fi un meci greu, dar eu voi da tot ce pot ca să câştig un punct pentru ţara mea. Cred că era mai bine să am nişte meciuri pe zgură, dar cum nu au fost turnee înainte, e şi un avantaj că sunt odihnită sută la sută. Important e că mă simt bine, sunt sănătoasă şi voi da tot ce pot", a spus Halep.

Duminică vor avea loc meciurile de simplu Simona Halep – Ana Ivanovici şi Sorana Cîrstea – Bojana Jovanovski, precum şi partida de dublu Irina-Camelia Begu/Monica Niculescu – Jovana Jaksici/Nina Stojanovici.

Sâmbătă şi duminică partidele încep la ora 12.00.

Cele mai citite

Fântânile arteziene din Sectorul 4, pregătite pentru zilele călduroase de vară

Sectorul 4 al Capitalei este o comoară ascunsă pentru cei care își doresc să exploreze frumusețea orașului. Printre numeroasele sale atracții, cum ar fi...

Astăzi începe vacanța de Paște. Când se întorc la școală elevii

Astăzi începe vacanța de Paște. Când se întorc la școală elevii Această vacanță (27 aprilie-7 mai) va cuprinde atât ziua de 1 mai, cât și...
Ultima oră
Pe aceeași temă