13.9 C
București
joi, 25 aprilie 2024
AcasăSpecialSteaua, victorie la limită după condamnarea lui MM

Steaua, victorie la limită după condamnarea lui MM

Condusă de după gratii sau de la marginea terenului, Steaua pare să rămână focusată pe obiectiv, şi anume câştigarea titlului cu numărul 25. Victoria obţinută în ultima etapă împotriva formaţiei CFR Cluj a fost la limită, scor 1-0, însă steliştii nu consideră că le va afecta jocul condamnarea managerului lor, Mihai Stoica.

Steaua a făcut la Cluj ceea ce probabil ar fi făcut şi dacă Stoica era în tribune, dominând jocul şi punând presiune pe poarta adversarului, care în cele din urmă a şi cedat, în minutul 83, când Chipciu a reuşit o deviere în poartă. Din nou strategia atacantului fals a funcţionat, iar Steaua va avea la finalul etapei minimum patru puncte avans, dacă şi Astra va câştiga. Pronosticul cel mai realist, judecând chiar şi după cotele caselor de pariuri, dar şi după ultimele meciuri, ar fi ca Petrolul să urce pe locul al doilea, după meciul cu Ceahlăul, şi să se apropie la 5 puncte de Steaua.

Astra, în prezent pe locul doi, va avea un meci foarte dificil cu Pandurii, iar ultima partidă, pierdută cu 1-0 în faţa lui U Cluj, arată că giurgiuvenii nu trec prin cea mai bună formă.

Cu nicio înfrângere în acest sezon, Steaua are toate şansele să-şi treacă în palmares titlul cu numărul simbolic 25. Reghecampf declara după condamnarea lui Stoica faptul că acesta nu va avea nevoie să fie înlocuit, dar că, probabil, mai multe atribuţii va prelua Marius Ianuli. Steaua s-a descurcat bine şi sezonul trecut, atunci când a suferit cel mai mare şoc, trimiterea lui Gigi Becali după gratii. Este ştiut însă faptul că finanţatorul ţine legătura cu staff-ul telefonic. Probabil la fel va proceda şi Mihai Stoica.

Cu excepţia FC Petrolul, care vine puternic din urmă, alte echipe nu par să poată pune mari probleme Stelei. Un meci important îl are în această seară, de la ora 20.30, rivala steliştilor, Dinamo, care va întâlni Corona Braşov, ultima clasată. Dinamo este într-o luptă strânsă pentru ocuparea locului 4, care, la fel ca în sezonul trecut, ar putea trimite o echipă în Liga Europa, poziţie pe care se află prezent Pandurii.

Meciul Astra-Pandurii se dispută tot azi, de la ora 19.30, în timp ce partida Ceahlăul-Petrolul a avut loc duminică, după ora închiderii ediţiei.

 

Cele mai citite

Klaus Iohannis a efectuat o vizită la complexul industrial Doosan Enerbility din Changwon, Republica Coreea

Președintele României, Klaus Iohannis, a efectuat miercuri, 24 aprilie 2024, o vizită la complexul industrial Doosan Enerbility din Changwon, Republica Coreea. Din delegația care...

Bătălia pentru Sectorul 1: imperativa coaliție anti-Clotilde

Se ascute lupta, odată cu nominalizarea lui Sebastian Burduja și a Gabrielei Firea, candidați separați ai coaliției PSD-PNL, pentru funcția de primar general al...

Ciolacu: Gabriela Firea va câștiga alegerile pentru Primăria Capitalei cu sau fără Piedone în cursa electorală

Premierul Marcel Ciolacu s-a declarat convins, miercuri, că preşedintele PSD Bucureşti, Gabriela Firea, va câştiga alegerile pentru Primăria Capitalei, indiferent dacă Cristian Popescu Piedone...
Ultima oră
Pe aceeași temă