13.1 C
București
vineri, 19 aprilie 2024
AcasăSpecialSteaua şi Dinamo, amendate, după meciul de săptămâna trecută

Steaua şi Dinamo, amendate, după meciul de săptămâna trecută

Comisia de Disciplină a FRF a decis, vineri, ca grupările Steaua şi Dinamo să fie amendate cu 35.000 de lei, respectiv 15.000 de lei, pentru problemele de la meciul disputat săptămâna trecută, în etapa a XXI-a a Ligii I, relatează Mediafax.

“Au primit doar amendă pentru că Steaua şi-a luat toate măsurile organizatorice şi nici nu au fost amendaţi de jandarmerie pentru spectacolul pirotehnic de la începutul partidei”, au declarat surse din cadrul comisiei.

Formaţia Steaua Bucureşti a încheiat la egalitate, scor 1-1, meciul susţinut, la 1 martie, pe teren propriu, în compania echipei Dinamo Bucureşti, în derbiul etapei a XXI-a a Ligii I.

În timpul partidei, galeriile ambelor echipe au folosit sute de torţe şi petarde, unele dintre ele fiind aruncate pe terenul de joc. Fanii au folosit torţe şi petarde deşi înaintea derbiului purtătorul de cuvânt al Jandarmeriei, Georgian Enache, declarase că spectatcolul pirotehnic programat de galeria Stelei a fost interzis, deoarece firma organizatoare nu a putut prezenta documentele de provenienţă ale obiectelor pirotehnice.

Luni, Comitetul de Urgenţă al Ligii Profesioniste de Fotbal a decis interzicerea folosirii sub orice formă a materialelor pirotehnice la meciurile din Liga I, măsură luată pentru siguranţa spectatorilor, jucătorilor şi oficialilor.

Cele mai citite

Anunț de ultimă oră al Federaţiei Germane de Fotbal! Ce se întâmplă cu selecționerul Julian Nagelsmann

Federaţia Germană de Fotbal (DFB) a anunțat că i-a prelungit contractul selecționerului Julian Nagelsmann până în anul 2026. „Este o decizie care vine din suflet....

Ce trebuie să ai în vedere atunci când dorești să achiziționezi o barcă?

De la mic la mare, cu toții simțim o atracție deosebită pentru întinderile de apă. Când eram mici, mergeam la râu sau mare și...

De ce reconstrucția incluzivă a Romilor din Ucraina postbelică va fi o palmă pentru Putin

Acesta s-ar putea să nu pară momentul potrivit pentru a vorbi despre Romii din Ucraina. Conducerea țării se luptă să mențină sprijinul aliaților cheie....
Ultima oră
Pe aceeași temă