16.8 C
București
joi, 25 aprilie 2024
AcasăSpecialValencia cere dreptate la UEFA

Valencia cere dreptate la UEFA

Preşedintele FC Valencia, Amadeo Salvo, a declarat,aseară, că va depune un memoriu la UEFA, după ce arbitrul Damir Skomina a validat un gol din ofsaid marcat de Mbia la meciul cu FC Sevilla, scor 0-2, din prima manşă a semifinalelor Ligii Europa, anunţă presa spaniolă.

"Suntem indignaţi şi nu înţelegem cum UEFA a putut desemna un arbitru sloven la un meci atât de important. Vom face memoriu chiar dacă va fi dificil să obţinem câştig de cauză. UEFA trebuie să remedieze situaţia. Sunt sigur că vom reuşim să revenim pe Mestalla şi vom fi la Torino pentru finală", a declarat Salvo, citat de Mediafax.

Antrenorul Juan Antonio Pizzi a declarat că joia viitoare echipa sa va încerca să revină şi să se impună aşa cum a fost la meciul cu FC Basel. "Ne vom califica. Avem argumente şi încredere în noi", a spus Pizzi.

La meciul retur, Valencia nu va putea conta pe atacantul Paco Alcacer, suspendat.

Echipa spaniolă FC Sevilla a învins,ieri, pe teren propriu, cu scorul de 2-0 (2-0), formaţia spaniolă FC Valencia, în prima manşă a semifinalelor Ligii Europa. Golurile învingătorilor au fost marcate de Mbia '33 şi Bacca '36.

Meciul a fost arbitrat de o brigadă formată din Damir Skomina (central) – Bojan Ul, Gianluca Cariolato – Italia (asistenţi), Slavko Vincici, Roberto Ponis (asistenţi suplimenatari) – Jure Praprotnik (rezervă) – toţi Slovenia.

În cealaltă semifinală, Benfica Lisabona a învins, aseară, pe teren propriu cu 2-1 pe  Juventus Torino. Golurile au fost marcate de Garay '2 şi Lima '84, respectiv Tevez, în minutul 73.

Returul celor două jocuri este programat pe 1 mai.

Cele mai citite

Marcel Ciolacu anunță construcția noului stadion Dan Păltinişanu din Timișoara. Ce capacitate va avea

Premierul Marcel Ciolacu anunță, joi, noi investiții în Timiș, respectiv construcția noului stadion Dan Păltinişanu, cu o capacitate de 30 de mii de locuri,...

Rusia ar putea ataca Polonia dacă NATO ar aduce acolo arme nucleare

Rusia amenință că va ataca o țară membră a Alianței Atlanticului de Nord (NATO). Vice-ministrul rus de Externe a spus că acest lucru se...

Raed Arafat trimite o echipă de experți la Slănic Prahova în urma surpării de teren

Secretarul de stat Raed Arafat, şeful DSU, a precizat joi că o echipă de experţi urmează să ajungă la Slănic Prahova pentru a evalua...
Ultima oră
Pe aceeași temă