23.9 C
București
luni, 6 mai 2024
AcasăSportAtletismFOTO. Cum arată locul unde HITLER și-a petrecut ULTIMELE zile din...

FOTO. Cum arată locul unde HITLER și-a petrecut ULTIMELE zile din viață și ce au găsit soldații aliați în BUNCĂRUL în care s-a SINUCIS

În aprilie 1945, în timp ce rușii și germanii se luptau pe străzile Berlinului, Hitler își trăia ultimele zile în buncărul în care se refugiase din cauza bombardamentelor.

Dictatoul nazist și cei mai importanți membri din conducerea Germaniei au intrat în buncăr la 16 ianuarie 1945.

Citește și: FOTO. Sunt PROVOCATOARE, fără să-și dorească asta. Cum arată cele mai FRUMOASE POLIȚISTE din UCRAINA

El a fost urmat, la scurt timp, de iubita sa Eva Braun, de Joseph Goebbels și de soția acestuia Magda Goebbels, de cei șase copii ai acestora, dar și de mai multe infirmiere, secretari și doctori.

Citește și: FOTO. Cuțitul GERMAN a surclasat cuțitul ELVEȚIAN. Cum arată DISTRUGĂTORUL de buzunar

La 22 aprilie, Hitler a recunoscut că războiul era pierdut, însă a declarat că va lupta până la final și că apoi se va sinucide.

La 26 aprilie, armata sovietică a bombardat pentru prima dată zona aflată deasupra buncărului. La 28 aprilie, Hitler a auzit că Himmler plănuiește să predea armata Germaniei în fața aliaților și a început să-și plănuiască moartea.

Citește și: FOTO FASCINANTE. Ce a apărut în locurile unde au explodat BOMBELE ATOMICE de la Hiroshima și Nagasaki

La 29 aprilie, Hitler s-a căsătorit cu Eva Braun. La 30 aprilie, dictatorul nazist s-a împușcat, în timp ce Eva Braun s-a otrăvit.

Aflați, din GALERIA FOTO de mai sus, cum arăta buncărul unde Adolf Hitler și-a petrecut ultimele zile și ce au găsit acolo soldații aliați.

Citește și: FOTO. Cum arăta ARMATA FANTOMĂ a SUA care i-a UMILIT pe naziști în Al Doilea Război Mondial

Cele mai citite

Aglomeraţie pe drumurile dinspre mare și munte spre Capitală. Rute alternative

Centrul Infotrafic din IGPR anunţă că este inregistrată aglomeraţie pe sensul de coborâre al DN1 către Ploieşti, între staţiunile Predeal şi Buşteni, dar şi...

Doi turiști din Australia și unul din SUA au fost găsiți în Mexic, împușcați în cap

Trupurile neînsuflețite a trei turiști, doi din Australia și unul din SUA, au fost găsite în Mexic, fiecare dintre ei având câte un glonț...

Armata israeliană a început evacuarea civililor din Rafah, înaintea unei posibile ofensive

Armata israeliană a început evacuarea civililor din orașul Rafah, aflat în sudul Fâșiei Gaza, aparent în cadrul pregătirilor pentru o operațiune militară în această...
Ultima oră
Pe aceeași temă