16.6 C
București
joi, 25 aprilie 2024
AcasăSpecialRadu Mazăre s-a lovit, după ce și-a parcat mașina

Radu Mazăre s-a lovit, după ce și-a parcat mașina

Primarul din Constanța, Radu Mazăre, s-a lovit la cap, joi, când a încercat să închidă capota mașinii, relatează Mediafax. Edilul a venit la Tulcea la reuniunea PSD.

Din cauza faptului că începuse ploaia, Mazăre a încercat să închidă capota mașinii, după care a mers la portbagaj, unde s-a lovit la frunte de prelată.

Mazăre nu a observat iniţial că rana provocată de prelată sângerează, atenţia asupra acestui lucru fiindu-i atrasă de un jurnalist.

O tânără blondă care îl însoțea pe Radu Mazăre a încercat să îl ajute și i-a dat mai multe şerveţele cu care să îşi şteargă sângele de pe frunte.

Ulterior, Mazăre s-a dus în hotel, unde şi-a curăţat rana, şi a revenit, el spunându-le jurnaliştilor că se simte bine.

Preşedinţii de organizaţii judeţene PSD s-au reunit, joi, la Tulcea, pentru a discuta, în prezenţa preşedintelui partidului, Victor Ponta, şi a preşedintelui executiv, Liviu Dragnea, pe tema campaniei electorale pentru prezidenţiale.

Cele mai citite

Lukașenko acuză Occidentul și opoziția de un atac cu drone pornit din Lituania

Serviciul de securitate din Belarus a susținut joi că a dejucat un atac asupra capitalei Minsk cu ajutorul unor drone lansate din Lituania, a...

ONV LAW își extinde echipa de avocați și își mărește portofoliul de proiecte cu 20%, în primele 3 luni ale anului

ONV LAW, una dintre cele mai dinamice case de avocatură din România, își extinde echipa cu 6 noi avocați, ca urmare a creșterii portofoliului de...

Colliers: Numărul locuinţelor vândute în Bucureşti, în creştere cu 18% în primul trimestru din 2024

Piaţa rezidenţială a început anul 2024 în forţă, cu un prim trimestru încheiat cu o creştere de 18% a numărului tranzacţiilor cu apartamente în...
Ultima oră
Pe aceeași temă