12.8 C
București
miercuri, 15 mai 2024
AcasăSpecialAtacul terorist de la Nisa: Un alt român ar fi căutat de...

Atacul terorist de la Nisa: Un alt român ar fi căutat de apropiați. MAE face verificări

UPDATE 12.56: Ministerul Afacerilor Externe efectuează verificări cu privire la bărbatul de 40 de ani care ar fi dispărut, după atacul de la Nisa.

 „În ceea ce privește semnalarea din cursul zilei de astăzi privind un alt cetățean român dispărut, menționăm că se întreprind verificări, însă până în prezent nu au fost înregistrate solicitări cu privirea la situația sa în urma atacului de la Nisa”, informează MAE:

————-

Un alt român ar fi dat dispărut, după atacul care a avut loc, joia trecută, în Nisa. Este vorba de un bărbat de 40 de ani, căutat de apropiați, potrivit unui anunț postat pe pagina de Facebook „SOS Nice”, informează News.ro.

Anunţul a fost postat în cursul nopţii de luni spre marţi, iar potrivit acestuia, un bărbat în vârstă de 40 de ani, pe nume Barbu Ştefan Valentin, este dat dispărut, fiind căutat la acest moment.

Este a patra persoană dată dispărută în acest moment, după ce, tot prin pagina de Facebook SOS Nice, a fost căutată o familie, soţ, soţie şi copil minor. Femeia şi copilul au fost găsiţi în spitale din Nisa, însă bărbatul – Cristian Coman, în vârstă de 34 de ani, este în continuare căutat.

Luni, pe aceeaşi pagină de Facebook au apărut informaţii despre un alt cuplu dat dispărut. Este vorba despre un tânăr în vârstă de 26 de ani – Alexandru Goldan – şi prietena sa, Elena, în vârstă de 31 de ani. În cazul celor doi, Ministerul Afacerilor Externe (MAE) a informat că până în prezent nu au fost primite solicitări telefonice sau prin e-mail cu privire la persoanele menţionate.

Citește și:  UPDATE Atacul terorist de la Nisa: Alți doi cetățeni români ar fi dați dispăruți. MAE nu are încă informaţii

„Conform instrucţiunilor Celulei de Criza a MAE, Ambasada României la Paris a solicitat asistenţa specifică autorităţilor franceze competente. Verificările cu privire la aceste persoane sunt în curs”, preciza MAE într-un comunicat de presă transmis luni după-amiază.

Pe pagina de Facebook SOS Nice au fost postate, încă de joi, imagini cu persoane care încă sunt dispărute, în urma atentatului.

84 de persoane au murit și 202 au fost rănite după ce, joi, un bărbat a intrat cu camionul în mulțimea adunată la Nisa pentru a admira focurile de artificii, cu ocazia Zilei Naționale a Franței.

Citește și: ​ Familie: Copilul român internat la Nisa, găsit cu ajutorul comunităţii, nu al autorităţilor

 

Cele mai citite

Simona Halep nu va merge la Roland Garros

Simona Halep „a fost uitată” de Occident. Cât timp o va mai urmări ghinionul? Ce a putut scrie presa internațională despre ea după ce...

Impactul Plafonării Prețurilor asupra Ratei Inflației: Analiza Politicilor PSD

Introducere la Contextul Economic Actual Banca Națională a României (BNR) a publicat recent un raport care arată că măsurile de plafonare a prețurilor inițiate de...

Stația STB Orizont revine pe amplasamentul de bază

Stația „Orizont” revine pe amplasamentul de bază, informează Societatea de Transport București (STB). “Avȃnd ȋn vedere finalizarea lucrărilor la proiectul „Reabilitare rețele termice Loc 3...
Ultima oră
Pe aceeași temă