9.5 C
București
vineri, 26 aprilie 2024
AcasăSpecialBăneasa Shopping City dă startul campaniei de Paşte

Băneasa Shopping City dă startul campaniei de Paşte

În perioada 19-21 aprilie, Băneasa Shopping City a pregătit vizitatorilor 3 zile pline de surprize! În cadrul weekend-ului tematic, de Gardening, specialiştii de la City Garden vor împărtăşi celor prezenţi trucuri pentru amenajarea profesionistă a grădinii şi vor oferi şedinţe gratuite de consultanţă, cu ajutorul unui software profesionist. Cei mici sunt invitaţi să facă primii paşi în universul grădinăritului în cadrul unui workshop distractiv de plantare a copacilor.

Băneasa Shopping City vine în întâmpinarea clienţilor săi cu sfaturi utile pentru crearea unui spaţiu rupt din paginile unei reviste de specialitate. Vizitatorii vor primi sfaturi de la experţii City Garden, care au pregătit seminarii despre îngrijirea adecvată a plantelor – de la gazon, la flori sau pomi fructiferi. În cadrul evenimentului de grădinărit va fi expusă şi colecţia de ghivece inteligente Lechuza, care oferă o soluţie simplă şi eficientă pentru îngrijirea plantelor. Invitaţii vor învăţa, de asemenea, cum să creeze aranjamente florale pline de culoare, precum şi care sunt paşii pentru îngrijirea arbuştilor Bonsai.

Celor preocupaţi de design li s-a pregătit o surpriză inedită: o demonstraţie live în arta tunderii arbuştilor, cu ajutorul cărora se vor crea forme spectaculoase.

Weekend-ul de grădinărit face parte din campania de Paşte a Băneasa Shopping City şi vine în întâmpinarea tuturor celor care doresc să-şi pregătească casa şi grădina de sărbătoare.

În următoarele două weekend-uri, copiii sunt în centrul atenţiei prin activitatea de Egg Hunt şi pot să admire drăgălaşele animale din cadrul Expoziţiei de iepuri, pauni şi găini de rasă, expoziţie organizată de Asociaţia Pajura. De asemenea, echipa de chefs The Flavours îi aşteaptă pe pasionaţii de gastronomie la un show culinar.

Până pe 5 mai, toţi cei care achiziţionează produse în valoare de minimum 200 lei din Băneasa Shopping City şi Feeria pot câştiga în cadrul Promoţiei „Cadou în Ou”, unul dintre cele 3 ouă tematice: Oul Fashion (cu premii în ţinute şi produse oferite de BCBG MAX AZRIA, Day&Night, Intersport şi Nissa), Oul Hi –Tech (care conţine un HP laptop ENVY X2, HP Envy Touchsmart Ultrabook 4 şi HP Desk Ink Advantage 6525) sau Oul Casei (cu premii în electrocasnice oferite de Tefal, Rowenta, Krups şi Moulinex) şi alte 200 de extra premii.

Pentru mai multe detalii despre promoţia „Cadou în Ou” şi programul de Paşte, vizitaţi www.baneasashoppingcity.ro

Cele mai citite

Astăzi începe vacanța de Paște. Când se întorc la școală elevii

Astăzi începe vacanța de Paște. Când se întorc la școală elevii Această vacanță (27 aprilie-7 mai) va cuprinde atât ziua de 1 mai, cât și...

Fântânile arteziene din Sectorul 4, pregătite pentru zilele călduroase de vară

Sectorul 4 al Capitalei este o comoară ascunsă pentru cei care își doresc să exploreze frumusețea orașului. Printre numeroasele sale atracții, cum ar fi...
Ultima oră
Pe aceeași temă