15.6 C
București
vineri, 26 aprilie 2024
AcasăSpecialCum arată atacatorul din Băneasa. Criminaliştii au realizat portetul robot

Cum arată atacatorul din Băneasa. Criminaliştii au realizat portetul robot

Poliţiştii au întocmit portretul robot al atacatorului omului de afaceri croat, împuşcat, vineri seară, în cartierul bucureştean Băneasa. Este vorba despre un bărbat înalt, cu ten măsliniu, care la data atacaului purta o geacă şi pantaloni de culoare neagră.

”În ziua de 22 noiembrie, în jurul orei 20:50, Poliţia Capitalei a fost sesizată cu privire la faptul că, pe Bulevardul Aerogării din sectorul 1, un bărbat de naţionalitate străină ar fi fost împuşcat de către o persoană necunoscută.

Citeşte şi: Un bărbat a fost ÎMPUŞCAT de TREI ori, într-o benzinărie din Capitală

Specialiştii Serviciului Omoruri din cadrul Poliţiei Capitalei şi Parchetul de pe lângă Tribunalul Bucureşti au făcut verificări cu privire la evenimentul produs, efectuându-se totodată mai multe audieri în vederea stabilirii cu exactitate a circumstanţelor în care s-a produs tentativa de omor, precum şi pentru identificarea şi reţinerea suspectului agresiunii.

Poliţiştii Capitalei au realizat, în seara de 27 noiembrie, portretul robot al suspectului.

Citeşte şi: Croatul împuşcat în Capitală are afaceri în domeniul reciclării

Persoana suspectată de comiterea agresiunii este un bărbat, în vârstă deaproximativ35 – 40 de ani şi are următoarele semnalmente:

· Înălţime 1.75 – 1.80 m, ten închis (măsliniu).

· La data săvârşirii faptei era îmbrăcat cu geacă şi pantaloni de culoare neagră”, se arată într-un comunicat al Coliţiei Capitalei.

Omul de afaceri este internat într-o clinică din Germania.

Cele mai citite

Sorina Pintea, condamnată la închisoare

Sorina Pintea, fost ministru al Sănătăţii, a fost condamnată la 3 ani şi 6 luni cu executare, printr-o sentinţă pronunţată, astăzi, de Tribunalul Cluj."În...

Cutremur produs în zona seismică Vrancea, în această dimineață

Un cutremur cu magnitudinea de 3,5 grade pe Richter s-a produs, vineri dimineaţa, la ora locală 2:05, în judeţul Buzău, zona seismică Vrancea, potrivit...

Crizele și economia

Organizările au, fiecare, o finalitate a cărei satisfacere asigură identitatea. Multe întâmpină azi dificultăți, dar și  crize.  Este criză atunci când dificultățile periclitează...
Ultima oră
Pe aceeași temă