19.9 C
București
sâmbătă, 27 aprilie 2024
AcasăTechDragnea: excluderea lui Zgonea a fost dorită de membrii de partid

Dragnea: excluderea lui Zgonea a fost dorită de membrii de partid

Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, spune că regretă decizia luată miercuri de conducerea formaţiunii, de a-l exclude pe Valeriu Zgonea, dar a explicat că această decizie a fost bazată pe discuţiile cu membrii de partid şi cu cetăţenii.

“Este o zi tristă pentru că e vorba de excluderea unui fost coleg. Am sperat să nu se ajungă aici; am avut discuţii cu o marte parte din membrii Comitetului, îndemnându-i la o soluţie moderată care să fie adoptată astăzi. Poziţia a fost, însă, destul de tranşantă şi a fost generată de discuţiile avute în aceste zile cu membrii de partid şi cu cetăţenii.

Atunci când au început discuţiile despre o hotărâre referitoare la domnul Zgonea, eu am ieşit din sală ca să nu influenţez în nici un fel.

Din păcate, am auzit câteva zvonuri şi este pentru prima oară când mă refer la ele. Cineva transmitea în diferite locuri că PSD este un monstru politic, care are rolul de a bulversa ţara şi doar Mihai Viteazul mai poate salva situaţia. (…) Vreau să-i asigur pe toţi că PSD rămâne acelaşi partid responsabil, va continua procesul de modernizare internă, va continua profesionalizarea partidului, astfel ca membrii PSD să fie oamenii potriviţi la locul potrivit. Angajamentele luate de stat vor fi susţinute de PSD, care va asigura în continuare sprijinul pentru toate instituţiile statului.”

Liviu Dragnea a mai precizat că în primul Birou Permanent Naţional de după Paşte PSD va lua o decizie politică în ceea ce priveşte succesorul la conducerea Camerei Deputaţilor.

Citeşte şi Valeriu Zgonea a fost EXCLUS din PSD. Prima reacție: În loc să plece Dragnea, plec eu

 

 

Cele mai citite

Mașină făcută scrum pe Autostrada București – Pitești

Potrivit informațiilor furnizate de ISU Giurgiu, un autoturism a fost cuprins de flăcări sâmbătă pe autostrada A1 București-Pitești, la kilometrul 34, pe sensul de...

Poliția se așteaptă la valori mari de trafic spre munte și spre mare

Centrul Infotrafic a transmis că valorile de trafic ar putea să crească în principal pe cele două drumuri naţionale cu staţiuni montane intens circulate...

Nicolae Ciucă comentează declarația lui Ciolacu. Premierul a susținut că Buzăul nu este în Moldova

La sediul Biroului Electoral Municipal, Nicolae Ciucă a fost întrebat despre comentariile premierului Marcel Ciolacu privind locația Buzăului și aluzia sa la un posibil...
Ultima oră
Pe aceeași temă