9.8 C
București
marți, 26 martie 2024
AcasăSpecialDragnea, Grindeanu și Tăriceanu sunt morți politic. Ei încă nu știu cât...

Dragnea, Grindeanu și Tăriceanu sunt morți politic. Ei încă nu știu cât de morți sunt | Cea mai citită opinie a săptămânii

Urmăresc de două săptămâni cum sunt relatate protestele #rezist în lumea întreagă, atât pe marile agenții de presă, cât și în zonele neconvenționale unde se exprimă tot ceea ce nu înseamnă media tradițională. Vestea foarte proastă pentru Dragnea, Grindeanu și Tăriceanu este că #rezist devine un fenomen global.


Efectul #rezist: Românii care au redat demnitatea României sunt hărțuiți de Guvernul PSD | OPINIE



După tot ce văd de două săpătămâni în principal pe youtube, facebook, în alte rețele sociale, dar și pe marile agenții de presă, pe site-urile marilor publicații și pe canale TV din toată lumea, România este într-o situație fără precedent în istoria noastră.
Cei 600.000 de români ieșiți în stradă împotriva lui Dragnea, Grindeanu și Tăriceanu, politicienii care au dat #noapteacahotii ordonanta rușinii naționale, au pus România într-o situație fără precedent de când existăm ca țară și popor.




Desigur, asta se datorează faptului că rețelele sociale au globalizat comunicarea personală. Dar nu era posibil așa ceva, dacă nu ne descopeream atât de mulți oameni onești în țara asta, sătui să tot vedem aceleași figuri ipocrite și putred de corupte care folosesc puterea politică pentru a dispune cum vor ei de banii noștri, pentru ca apoi să ne prostească cum vor ei folosind propaganda pe care o controlează.

Revolta izbucnită prin 600.000 de voci care au strigat pe străzile marilor orașe românești împotriva corupției a generat un ecou incredibil peste tot în lume.

Din SUA până în India și din Australia până în Canada oameni simpli, vedete și publicații consacrate vorbesc despre români și România cu un respect impresionant. Este un moment în care poți spune cu mândrie că ești român, oriunde în lume. Suntem admirați, ca popor, așa cum niciodată nu am fost admirați în toată istoria noastră. Românii sunt un model pentru toți oamenii simpli revoltați de corupția politicienilor din lumea întreagă.


Gabriel Liiceanu îi explică lui Liviu Dragnea cine manipulează protestul anti-PSD: Fiecare protestatar este manipulat de cel mai mare manipulator pe care-l cunoaște omenirea | TOP CITIRI



Noi încă nu realizăm cum răsună vocea noastră în lumea întreagă și ce forță de schimbare avem în acest moment. Fără să exagerez, vă spun tuturor celor care ați fost în stradă în aceste zile că ați reușit ceva impresionant. Imaginile cu drapelele Uniunii Europene, ale NATO, SUA, Frantei, Canadei, Italiei și Marii Britanii au arătat lumii care este familia noastră. Niciodată România nu a dat un semnal atât de puternic că e decisă să își câștige cu demnitate locul în familia democrațiilor consolidate.

La fel cum nu realizează nici Dragnea, Grindeanu și Tăriceanu cât de morți politic sunt.

La fel cum nu realizează PSD că, dacă nu se debarasează urgent de Dragnea, va ajunge să intre în putrefacție cu el în brațe.

Poate că nu ar fi rău pentru România să scape în final de #ciumarosie cu care ne-a nenorocit tovarășul Ion Iliescu, de pe vremea când visa frumos la ”nobilele idealuri ale socialismului” și uneltea cu ambasadorul URSS cum să ucidă dorința românilor din 1989 de a stârpi comunismul definitiv în România.




În acel moment în care, la ordinul Moscovei, politrucul sovietic Iliescu ne confisca țara, este rădăcina răului cu care ne luptăm acum în stradă impresionând și entuziasmând oameni care poate că până acum nici nu știau unde e România.

În lumea întreagă, pentru televiziuni, ziare consacrate, dar și pentru oamenii simpli care vorbesc despre #rezist, Dragnea, Grindeanu și Tăriceanu sunt fețele corupției. Nu numai ale corupției cu care se luptă românii.

Au ajuns figuri ale corupției universale și sunt ținta disprețului tuturor, pe toate continentele.

Pur și simplu au devenit în toate țările din lume simboluri ale corupției revoltătoare și personaje detestate acolo chiar mai mult decât în România. Este imposibil ca niște personaje care au ajuns să aibă o asemenea imagine să mai poată avea vreun viitor în politică. Pur și simplu sunt morți.

Sorin Grindeanu s-a dus la Bruxelles într-o încercare disperată și patetică de a explica ceva inexplicabil pentru orice politician dintr-o țară cât de cât civilizată.




A avut întâlniri la nivel înalt și acei oameni au fost politicoși cu el. S-au ținut însă de nas când au stat cu el de vorbă, pentru că prim-ministrul acesta este mort politic și miroase rău în fața oricărui oficial din orice țară de pe fața planetei. Desigur, nu discutăm aici țările conduse de dictatori dezaxați. Numai acolo ar mai putea avea Grindeanu vreo credibilitate.

Fiecare zi cu care acest prim-ministru stă pe funcție este o zi pierdută pentru România, pentru că lipsa de credibilitate a lui Sorin Grindeanu în fața oricărui partener de discuții din exterior este de zece ori mai mare decât lipsa de credibilitate din țară. Grindeanu e mort, chiar dacă el nu știe și încă nu acceptă asta.

Liviu Dragnea a reușit și el să devină un primul baron penal planetar.

Pentru lumea întreagă el este capul răutăților, liderul politic putred de corupt care a comandat ordonanța rușinii naționale, devenită o rușine planetară, ca să-și scape pielea. Imaginea pe care o are în România este blândă în comparație cu modul cum este etichetat, perceput și descris astăzi, în lumea întreagă. E atât de mort, încât toți cei care vorbesc despre el se țin de nas când descriu grozăvia pe care a încercat să o facă în România, chiar dacă nu sunt în cameră cu el.

PSD, ca partid, cu un lider ajuns într-o asemenea fundătură, va intra în putrefacție dacă nu se debarasează urgent de Dragnea și Grindeanu.

Pur și simplu  imposibil să supraviețuiască unui asemenea dezastru de proporții planetare. Indiferent câți naivi manipulează într-o țară și cum își obține voturile, un partid nu poate exista izolat de structurile politice din care face parte.




Cu Dragnea la conducere, PSD  este pur și simplu radioactiv pentru orice partener posibil din lumea întreagă și în special din Uniunea Europeană. Este o rușine pentru orice român cinstit din România și din diaspora. Dacă mai există în PSD o masă critică de persoane cu inteligență peste medie și cât de cât decente, ar trebui să treacă urgent la debarasarea de Dragnea și Grindeanu.
Dacă nu o fac, e treaba lor până la urmă.

Pentru România cu siguranță ar fi un mare progres să dispară cu totul orice partid incapabil să evolueze și să se desprindă de mentalitatea coruptă care a guvernat 27 de ani clasa politică românească.

Treaba noastră este să nu ne culcăm la loc pe o ureche și să rămânem vigilenți, activi, revoltați, până când alungăm acești morți din funcțiile publice pe care le ocupă.




Infractorul Dragnea umblă acum cu alți doi elefanți periculoși

Șeful condamnat al PSD, Liviu Dragnea, a dat drumul la alți doi elefanți care tropăie periculos în societate și zdrobesc în picioare bunul-simț elementar. După protestele din ultimele zile devine tot mai evidentă incapacitatea structurală a președintelui PSD, infractorul Liviu Dragnea, de a înțelege democrația. În timp ce 600.000 de români i-au cerut demisia în stradă, șeful PSD se comportă tot mai agresiv, ca un dictator sadea… continuarea aici!





 Gravatar Carti scrise de Mălin Bot Pagina de Facebook Google Plus Canalul de Youtube

 

Cele mai citite

Cum își schimbă Nicușor Dan aspectul fizic, în timpul campaniilor electorale. FOTO

Primarul general al Capitalei, Nicușor Dan, pare să fie extrem de preocupat de aspectul său fizic, în perioada campaniilor electorale, când dorește să pară...

Migraţia ilegală la frontierele României a scăzut, în primele două luni ale acestui an, cu 35%

Vești bune de la granițele României. Migrația ilegală a scăzut, în primele două luni ale acestui an, cu 35%, transmite MAI. Reducerea semnificativă a migrației...

Claudiu Târziu (AUR): „Aberant, un elev român este amendat pentru patriotism!”

Senatorul Claudiu Târziu, preşedintele Consiliului Naţional de Conducere al Alianței pentru Unirea Românilor (AUR), se declară revoltat de cazul unui elev de liceu din...
Ultima oră
Pe aceeași temă