17.3 C
București
joi, 2 mai 2024
AcasăLifestyleEURO 2016: Croația, Polonia și Germania, câștigătoarele zilei a treia la CE

EURO 2016: Croația, Polonia și Germania, câștigătoarele zilei a treia la CE

A treia zi la EURO 2016  fost marcată de trei meciuri în care s-au înscris patru goluri. Turcia și Croația au deschis ziua într-o atmosferă superbă, creată de fanii celor două reprezentative.

Spre deosebire de alte meciuri, fanii croați și cei turci s-au înțeles foarte bine și în afara stadionului unde joacă PSG meciurile de acasă: suporterii celor două naționale s-au fotografiat împreună bucurându-se de meciul favoriților.

Croaţia a debutat în forţă la această ediție a EURO 2016, învingând-o cu 1-0 pe Turcia, grație unui voleu de excepție al mijlocaşului lui Real Madrid, Luka Modric, în minutul 41 al partidei de pe Parc des Princes din Paris, arena care va găzdui miercuri şi meciul României cu Elveţia, din grupa A.

Arbitrul român Ovidiu Hațegan a condus la centru prima sa partida la un CE, Polonia-Irlanda de Nord. Polonezii au reușit, în final, să-și adjudece toate punctele, dupa victoria la limita cu 1-0. Milik, jucătorul lui Ajax, a marcat în minutul 51, cu un șut din afara careului, aducând prima victorie pentru polonezi la un CE.

În ultima partidă a zilei de ieri, s-au întâlnit Germania  și Ucraina – scor final 2-0. Mustafi şi Schweinsteiger au decis cel mai spectaculos meci de la EURO 2016.

Germania a alergat serios pentru a câștiga partida cu Ucraina (2-0), din Grupa C, campioana mondiala fiind ținuta în șah în multe momente ale disputei de pe Stade Pierre Mauroy – Lille, de o frumoasa echipa a Ucrainei. Mustafi (19') si Schweinsteiger (90+2') au adus linistea «Manschaftului».

Cele mai citite

Rețetă de Paște: Așa faci cel mai pufos cozonac

Aceasta rețetă de cozonac pufos cu nuca se caracterizează prin faptul că într-adevăr iți oferă secretele unui cozonac gustos și pufos, care nu se...

Slănic Prahova: Urmează noi evacuări ale populației din zona craterului produs

Alți locuitori din Slănic, din apropierea craterului produs de surparea unei străzi, vor fi evacuați, joi, după ce autoritățile din Prahova au primit informațiile...

Raiffeisen Bank încheie primele luni ale anului cu 390 milioane de lei profit

Raiffeisen Bank a raportat în T1 2024 un profit de aproape 390 milioane lei ca urmare a majorării cheltuielilor operaționale, creșterii costurilor cu personalul,...
Ultima oră
Pe aceeași temă