21.3 C
București
duminică, 28 aprilie 2024
AcasăSpecialFOTO+VIDEO. Explozie, urmată de un incendiu, la un bloc din Cluj. Ar...

FOTO+VIDEO. Explozie, urmată de un incendiu, la un bloc din Cluj. Ar putea fi afectată structura de siguranță a clădirii. Un tânăr a fost rănit, mai multe persoane au fost evacuate

 UPDATE 13.30: În urma exploziei, un tânăr a fost rănit, iar mai mulţi locatari au fost evacuaţi din bloc, potrivit Mediafax.

Potrivit sursei citate. Inspectoratul de Stat pentru Construcţii verifică structura de rezistenţă a blocului. Cel mai probabil, explozia a fost cauzată de o acumulare de gaze.

Purtătorul de cuvânt al ISU Cluj, Andrei Biriş, a declarat pentru Mediafax că în total au fost evacuate şapte persoane care se aflau în momentul exploziei în bloc, iar alte cinci persoane au primit îngrijiri medicale de la medici.  Potrivit aceleiaşi surse, au fost afectate în total 12 locuinţe, precum şi structura de rezistenţă a blocului.

Martorii spun că tânărul rănit este un student care închiria locuinţa unde a avut loc explozia. „Era foarte ars, cu hainele arse pe el, era panicat şi în stare de şoc. A coborât un etaj, de la etajul doi, unde era apartamentul explodat, şi a sărit jos de la etajul 1. Eu l-am ajutat şi am sunat la 112″, a declarat un martor.

Primarul Emil Boc, aflat la locul exploziei, a declarat, la rândul său, că Primăria poate pune la dispoziţia oamenilor 16 locuinţe de urgenţă. „Poliţia locală asigură paza blocului, a fost întreruptă alimentarea cu energie electrică şi cu gaze”, a spus Boc.


O explozie a avut loc, joi, într-un bloc din Cluj-Napoca. Din primele informații reiese că este posibil ca structura de siguranță a imobilului să fi fost afectată, informează News.ro.

 ISU Cluj a informat că explozia a avut loc la un bloc de locuințe de pe strada Migdalului.

„E vorba de o explozie la un apartament. Se pare că e o explozie un pic mai puternică și se pare că sunt și ceva probleme la structură. Deocamdată atât știm”, a spus purtătorul de cuvânt al ISU Cluj, Andrei Biriș.

Sursa citată mai precizează că, pentru moment, nu se cunoaște dacă sunt victime.

Știre în curs de actualizare.

 

 

 

 

 

 

Cele mai citite

Alex Creţ, medalie de bronz la Campionatele Europene de judo

Judoka Alex Creţ a cucerit medalia de bronz la categoria 90 kg, la Campionatele Europene de judo de la Zagreb. Creţ l-a învins în turul...

Rusia – Ucraina, ziua 774. Ucraina ar fi retras tancurile Abrams de pe linia frontului

Ucraina ar fi retras tancurile Abrams M1A1, de fabricație americană, de pe linia frontului, pe motiv că s-ar fi dovedit prea vulnerabile în fața...

Alex Creţ, medalie de bronz la Campionatele Europene de judo

Judoka Alex Creţ a cucerit medalia de bronz la categoria 90 kg, la Campionatele Europene de judo de la Zagreb. Creţ l-a învins în turul...
Ultima oră
Pe aceeași temă