18.8 C
București
luni, 29 aprilie 2024
AcasăEconomieFoto interviuFOTO. Prințul William și ducesa Kate, vizită în India

FOTO. Prințul William și ducesa Kate, vizită în India

Ducele şi ducesa de Cambridge au făcut, în această săptămână, o vizită de patru zile în India. Potrivit site-ului oficial al Casei Regale, vizita a început cu o călătorie cu maşina decapotabilă prin Parcul Naţional Kaziranga. Aleteţele lor regale au fost primite, la intrare, de localnicii încântaţi şi de personalul parcului, după care au făcut cunoştinţă cu pădurarii.

William și Kate au vizitat un sat agricol de la marginea parcului, unde au discutat cu localnicii despe viaţa la ţară în India, un loc în care oamenii şi animalele convieţuiesc.

Cuplul regal a vizitat, apoi, Centrul de Reabilitare şi Conservare a Naturii, care oferă îngrijire animalelor rănite, mutate din habitat sau orfane.

De pe traseul celor doi nu a lipsit nici Parcul Discovery din Kaziranga, care a fost construit de Familia Elefant, o organizaţie caritabilă fondată de Mark Shand, fratele Ducesei de Cornwall. Aici există prima clinică din lume pentru elefanţii care muncesc.

La finalul vizitei, Ducele şi Ducesa au contribuit la finisarea unei machete a unui elefant, care va fi folosită la parada la care vor putea fi văzuţi 200 de elefanţi decoraţi de artişti din 200 de regiuni din toată India.

Cele mai citite

Alegerea Care Controlează Viitorul Copilului

Una dintre primele și cele mai importante decizii pe care le iau părinții după nașterea unui copil este modul în care vor hrăni...

Peste 7.000 de kilograme de carne de miel cu prețul începând de la 34,99 lei/ kg vor fi livrate online de Freshful

Sărbătorile sunt un prilej perfect pentru a petrece timp în familie, iar preparatele tradiționale sunt la mare căutare. Rețetele de ciorbă de miel, tocăniță...

Arma de care se tem rușii!

În anii 1960, în vremurile tensionate ale Războiului Rece, o legendă a apărut în România, fascinând și intrigând imaginația poporului. Se spune că...
Ultima oră
Pe aceeași temă