18 C
București
vineri, 26 aprilie 2024
AcasăSpecialFOTO: O profesoară de limba spaniolă, care mergea să își ia fiicele...

FOTO: O profesoară de limba spaniolă, care mergea să își ia fiicele de la școală, printre victimele atentatului terorist din Londra. Femeia a fost găsită sub roata unui autobuz

Una dintre cele patru victime ale atentatului terorist care a avut loc, miercuri seara, pe Podul Westminster din Londra este o profesoară de limba spaniolă, în vârstă de 43 de ani. Aysha Frade urma să își ia fiicele de opt și 11 ani de la școală, când un bărbat a intrat cu un autoturism Hyundai 4×4 în mulțimea adunată pe pod, informează Daily Mail.

 Aysha Frade s-a născut în Marea Britanie, însă familia sa provine dintr-o localitate din Nordul Spaniei. Totodată, ea era căsătorită cu un portughez, pe nume John Fayde, mai precizează sursa, care citează presa spaniolă. 

Înainte de căsătorie, numele său ar fi fost Aysha Ahmet Caldelas, mai notează presa spaniolă citată de Daily Mail, care precizează că și sora sa are o academie de limbi străine în Betanzos, localitate care se află în apropierea orașului galițian La Coruna.


Citește și: FOTO. Cine este polițistul care a fost înjunghiat în atacul terorist din Londra. Britanicii, solidari cu familia bărbatului, pe care îl descriu drept un erou care și-a pierdut viața siguranța publică 

Un polițist de 48 de ani este una dintre cele patru victime ale atacului terorist care a avut loc, miercuri seara, pe podul Westimster din Londra. Keith Palmer a fost înjunghiat mortal de atacatorul care a provocat teroare în capitala Marii Britanii. Alți trei polițiști au fost răniți, dintre care doi se află în stare gravă, după ce un Hyundai 4×4 a intrat în mulțimea de pe podul Westimster, după care s-a izbit de gardul lateral al curții Parlamentului Britanic.


 Un consilier local din Beezantos, Andres Hermida, a reacționat la moartea profesoarei: „Betanzos a suferit o lovitură teribilă, din cauza terorismului. Cele mai sincere condoleanțe merg spre familia Ayshei, o femeie care provine din localitatea noastră, și a fost ucisă în Londra.

La rândul său, un prieten al familiei a precizat: „Îi plăcea să vină aici și să petreacă timp cu familia și prietenii”.


Citește și: Povestea celor doi români răniți în atentatul de la Londra. Constănțenii erau în vacanță l GALERIE FOTO 

Cei doi români răniți în atentatul din Londra sunt doi tineri constănțeni care își petreceau vacanța în capitala Angliei. Este vorba despre Andrei Burnaz, de profesie inginer, și de Andreea Cristea, arhitect, conform informațiilor furnizate de un prieten al celor doi, Andrei Popescu, consilier municipal.


Potrivit unui medic de la Spitalul Sfântul Thomas, Colleeen Anderson, citat de The Telegraph, atacatorul a lovit-o cu mașina, după care un autobuz a trecut peste ea.

„Confirm moartea unei femei. A fost găsită sub roata unui autobuz. A murit. Moartea sa a fost confirmată la locul incidentului”, a spus doctorița.

 

Un atacator a ucis cinci persoane inclusiv un polițist, la Parlamentul Marii Britanii, pe Podul Westminster, înainte de a fi împușcat mortal de Poliția Metropolitană. Atacul din centrul Londrei a debutat cu o mașină Hyundai 4×4 (foto) care a intrat cu mare viteză pe Westminster Bridge, intrând în oamenii ce se aflau pe direcția de parcurs, ciocnindu-se de gardul din perimetrul  Parlamentului.



 

Cele mai citite

Astăzi începe vacanța de Paște. Când se întorc la școală elevii

Elevii vor intra de vineri în vacanţă, după finalizarea cursurilor, şi se vor întoarce în şcoli miercuri, 8 mai, potrivit calendarului aprobat de Ministerul...

Cutremur produs în zona seismică Vrancea, în această dimineață

Un cutremur cu magnitudinea de 3,5 grade pe Richter s-a produs, vineri dimineaţa, la ora locală 2:05, în judeţul Buzău, zona seismică Vrancea, potrivit...

Deficitul bugetar a crescut, după primul trimestru

Deficitul bugetar a urcat la 2,06% din Produsul Intern Brut după primele trei luni din acest an, soldul negativ cifrându-se la 35,88 miliarde de...
Ultima oră
Pe aceeași temă