12.2 C
București
joi, 18 aprilie 2024
AcasăSpecialHoroscop BALANŢĂ aprilie 2016: Cuplul va fi preocuparea ta principală luna aceasta

Horoscop BALANŢĂ aprilie 2016: Cuplul va fi preocuparea ta principală luna aceasta

HOROSCOP BALANȚĂ APRILIE. Luna nouă din 7 aprilie, în semnul opus – Berbec, pare să-şi fi propus misiunea de a a-ţi dezvălui complet un partener romantic sau de afaceri, indiferent dacă persoana respectivă doreşte sau nu ca tu să afli informaţia cu pricina. Sau ai putea avea brusc oportunitatea de a colabora cu un expert în afaceri, de a te logodi sau chiar căsători. Veştile pot veni din orice colţ şi-ţi pot fi aduse în moduri absolsut întâmplătoare, poate chiar accidental.

Planeta veştilor neanticipate, Uranus, va fi în conjuncţie cu Soarele şi luna nouă, aşa că orice se va întâmpla te va prinde nepregătit. Poate fi vorba despre ceva ce partenerul a făcut sau a decis să facă în viitor şi care te va afecta, sau poate fi vorba despre sănătatea acestuia. Dacă subiectul de îngrijorare este sănătatea partenerului, va trebui să-l susţii pe tot parcursul tratamentului.

Nu uita, însă, că neaşteptat nu înseamnă obligatoriu veşti rele – veştile pot fi şi pozitive. Indiferent ce urmează, va trebuie să faci ajustări şi cu siguranţă vestea va veni de la partener, nu de la tine. Şi cum planetele sunt în partea vestică a hărții tale, nu vei deţine controlul, aşa că încearcă să adopţi o atitudine conciliantă. Din fericire, şi Venus se va afla în Berbec şi va lumina casa parteneriatelor, iar asta sugerează că vei găsi metode de a discuta călduros, iar partenerul va asculta ce ai de spus. Dacă ziua ta de naştere cade în primele zece zile din octombrie, vei simţi mai puternic această influenţă şi vei fi deranjat de veşti. Pluto se va afla în unghi negativ, aşa că se pare că în urma veştilor primite, vei dori să-ţi schimbi sau să-ţi modifici statutul. Sau este posibil ca familia să-ţi transmită o opinie care face situaţia şi mai complicată. Abilităţile tale diplomatice vor juca un rol important şi te vor ajuta să rezolvi problemele.

Dacă vei dori să faci o excursie spontană cu partenerul de viaţă, alege data de 12 aprilie. Îţi poţi începe călătoria vineri noaptea, în 8 aprilie, şi să stai până marţi după-amiază, în 12 aprilie (desigur dacă îţi poţi lua două zile libere). Venus şi Marte vor fi într-o sincronizare perfectă, favorizând iubirea şi intimitatea. Planeta romantică Venus, guvernatorul tău, va primi veşti de la Marte, iubitul său cosmic, iar împreună vor crea un mediu ambiental de neuitat. O altă zi bună pentru tine va fi probabil 22 aprilie, când partenerul te poate surprinde. Venus va fi din nou implicată, iar de această dată va contacta planeta Uranus, a evenimentelor neprevăzute.

Marte, care guvernează casa parteneriatelor, se pregăteşte să devină retrograd din 17 aprilie până în 29 iunie, aruncând pentru o vreme problemele legate de parteneriat într-o buclă. Indiferent ce decizi să facă într-o relaţie romantică sau un parteneriat de afaceri, va dura mai mult să realizezi ce  ţi-ai propus. Între timp, te vei răzgândi de mai multe ori în legătură cu modul în care vrei să gestionezi ameninţarea care pluteşte asupra parteneriatului (asta, desigur, dacă vrei să rezolvi problema). Nu te grăbi, acordă-ţi privilegiul de a te gândi cât vrei de mult.

Şi Mercur va fi retrograd din 28 aprilie până în 22 mai, sugerând că nu vei şti toate aspectele problemei. S-ar putea să înţelegi greşit ce ţi se spune. Încearcă să clarifici lucrurile şi să nu te grăbeşti să emiţi judecăţi sau răspunsuri. Nu e momentul să iei decizii radicale.

În primele patru zile după luna nouă din 21 aprilie, îţi vei concentra atenţia asupra banilor, indiferent dacă este vorba despre vânzări, investiţii sau achiziţii. Neptun va susţine această lună nouă, aşa că s-ar putea să ai şansa să cumperi sau să licitezi pentru o operă de artă pe care ţi-o doreşti de mult timp. Sau tu ai putea fi artistul şi acum ai putea găsi cumpărătorul perfect, dispus să plătească preţul corect pentru arta ta. Banii vor veni şi vor pleca, dar în general pari fericit cu ce se întâmplă, ceea ce înseamnă că balanţa dintre intrări şi ieşiri este în favoarea ta.

Citeşte previziunile detaliate ale lunii aprilie pentru fiecare semn zodiacal:

Horoscop BERBEC aprilie 2016: Vei fi nedreptăţit la serviciu, dar vei avea un deosebit succes în dragoste

Horoscop TAUR aprilie 2016: Finanţele vor fi preocuparea ta principală şi în această lună

Horoscop GEMENI aprilie 2016: Vei avea o lună plină de distracţii şi iubire, dar vei finaliza şi un proiect important

Horoscop RAC aprilie 2016: Vei lupta din greu să obţii o promovare sau un job nou

Horoscop LEU aprilie 2016: Vei face o călătorie profitabilă și s-ar putea să primești o mărire de salariu

Horoscop FECIOARĂ aprilie 2016: Mare grijă la bani luna asta – se întrevăd venituri mari, dar şi datorii pe măsură

 

Cele mai citite

Încă o dronă în apropierea bazei de la Kogălniceanu, după cele trei drone de acum două zile

Forțele Aeriene Române au identificat o dronă în zbor, în apropierea aeroportului civil și a Bazei Aeriene 57 din localitatea Mihail Kogălniceanu (județul Constanța). "Miercuri,...

Comisia de Disciplină a FRF a decis! Pedepse înjumătățite pentru Dinamo și UTA

Comisia de Disciplină a Federaţiei Române de Fotbal a suspendat parţial sancţiunile cluburilor Dinamo şi UTA, care primiseră iniţial câte patru meciuri fără spectatori...

Comisia Europeană a simplificat regulile în vamă pentru mărfurile de import, analiză Ey

Prețul efectiv plătit sau de plătit pentru mărfurile de import (valoarea de tranzacție) este unul din elementele de taxare care poate genera probleme complexe...
Ultima oră
Pe aceeași temă