11.7 C
București
vineri, 29 martie 2024
AcasăSpecialHoroscop LEU aprilie 2016: Vei face o călătorie profitabilă și s-ar putea...

Horoscop LEU aprilie 2016: Vei face o călătorie profitabilă și s-ar putea să primești o mărire de salariu

Pari să fii foarte activ în aprilie. Intrarea grandioasă a Lunii noi în Berbec, din 7 aprilie, flancată de puternicul Soare şi de Uranus, indică o călătorie la mare distanţă, care se va ivi brusc. Şi cum Venus acompaniază aceste planete în casa a noua, a călătoriilor, te vei bucura din plin de această deosebită deplasare. Vei călători pentru a prezenta cuiva un proiect sau o creaţie artistică (nu neapărat ale tale) sau pentru o escapadă romantică.

Şi Saturn se va afla într-o poziţie favorabilă faţă de luna nouă, sugerând că ceea ce vei obţine în această călătorie, indiferent dacă este vorba despre afaceri sau plăcere, îţi va aduce beneficii pe termen lung şi-ţi va amplifica senzaţia de stabilitate şi securitate. Totuşi, Pluto va fi morocănos, aşa că s-ar putea să te îngrijoreze sănătatea. Poate vei avea senzaţia că te prinde o răceală sau te vei simţi în general obosit. Ai grijă să fii apt la începutul lui aprilie. Urmăreşte-ţi subalternii şi colegii, care vor avea tendinţa de a-ţi face probleme. Dacă vor fi arţăgoşi şi dificili, nu inflama situaţia. Poartă-te cu tact şi îi vei linişti.

În această lună, s-ar putea să fii nevoit să refaci o parte a unui proiect. Există riscul să depăşeşti bugetul stabilit, mai ales dacă lucrezi pentru un client străin sau pentru o companie care are sediul principal peste hotare. Creativitatea ta va fi la nivel maxim nu doar în aprilie, ci şi în lunile următoare. Se pare că vei fi plin de entuziasm pentru ceea ce faci. Ai grijă, totuşi, că proiectele tale vor avea nevoie de mai mult timp şi de mai mulţi bani decât ai estimat. Saturn în casa a cincea, a creației, te va ajuta să corectezi situaţia.

În 14 aprilie, cere o majorare de salariu sau marchează o victorie profesională, pentru că Jupiter va traversa casa a doua, a veniturilor câştigate. Aceasta va fi o zi de patru stele pentru tine, în care vei fi recompensat pentru finele tale performanţe profesionale. Aceasta este şi o zi bună pentru prezentări sau interviuri pentru un job nou. Ai putea semna un contract profitabil în această zi sau un contract care, mai târziu, îți va confirma că ai făcut o alegere înțeleaptă. 

Marte va fi retrograd din 17 aprilie până în 29 iunie, iar Mercur, din 28 aprilie până în 22 mai. Cum o planetă retrogradă este slăbită şi adesea ineficientă, ai grijă să-ţi termini treburile urgente şi importante în prima parte a lui aprilie.

Venus este în Berbec între 6 şi 29 aprilie, favorizând romantismul pentru un semn de foc, așa cum este Leul. Când Venus este în conjuncţie cu planeta surprizelor, Uranus, în 22 aprilie, s-ar putea să te îndrăgostești pe loc. 

Problemele legate de casă, proprietate şi familie îşi vor găsi soluţiile în 21 aprilie, când va fi lună nouă. Se pare că încercai de mult să găseşti soluţiile ideale, iar luna nouă ţi le-ar putea oferi. Ar putea fi momentul perfect şi pentru finalizarea unui proiect de decorare a locuinţei. Şi cum Neptun trimite raze atât de strălucitoare, ai putea lua în considerare şi ideea unei petreceri, la tine acasă, în 22 aprilie – sigur va fi un eveniment fascinant.

Citeşte previziunile detaliate ale lunii aprilie pentru fiecare semn zodiacal:

Horoscop BERBEC aprilie 2016: Vei fi nedreptăţit la serviciu, dar vei avea un deosebit succes în dragoste

Horoscop TAUR aprilie 2016: Finanţele vor fi preocuparea ta principală şi în această lună

Horoscop GEMENI aprilie 2016: Vei avea o lună plină de distracţii şi iubire, dar vei finaliza şi un proiect important

Horoscop RAC aprilie 2016: Vei lupta din greu să obţii o promovare sau un job nou

Cele mai citite

Cum hidroizolația poate face diferența între o iarnă sigură și o primăvară ușoară pentru locuința ta

O dată cu trecerea iernii și venirea primăverii, proprietarii de case și constructorii se gândesc la moduri de a proteja locuințele de umiditate și...

Cum hidroizolația poate face diferența între o iarnă sigură și o primăvară ușoară pentru locuința ta

O dată cu trecerea iernii și venirea primăverii, proprietarii de case și constructorii se gândesc la moduri de a proteja locuințele de umiditate și...

Toți cei 45 de pasageri dintr-un autobuz și-au pierdut viața într-un accident în Africa de Sud

Aproape toţi pasagerii dintr-un autobuz, 45 de persoane, şi-au pierdut viaţa joi în Africa de Sud într-un accident rutier grav, după ce vehiculul în...
Ultima oră
Pe aceeași temă