14.3 C
București
vineri, 29 martie 2024
AcasăSpecialHoroscop RAC aprilie 2016: Vei lupta din greu să obţii o promovare...

Horoscop RAC aprilie 2016: Vei lupta din greu să obţii o promovare sau un job nou

HOROSCOP RAC APRILIE. Aprilie va fi o lună extrem de importantă pentru cariera ta, plină de evoluţii neaşteptate, unele pozitive, altele nu prea. La începutul lunii, în 7 aprilie, te vei bucura de luna nouă şi de trei planete în casa carierei, reputaţiei şi a statutului social – Soare, Uranus şi Venus.

Uranus va fi în conjuncţie cu Soarele, iar acesta din urmă guvernează casa câştigurilor, aşa că aşteaptă-te la o oarecare volatilitate a finanțelor tale. Totuşi, Venus în casa carierei înseamnă că vei fi bine văzut de conducere, colegi şi subalterni. Dacă urmăreşti o promovare, fă tot ce poţi, la începutul lunii, pentru a obţine poziţia respectivă. Pluto va fi în unghi negativ cu luna nouă din casa a şaptea, ceea ce înseamnă că te vei confrunta cu o concurenţă agresivă. Va trebui să fii cel mai bun şi să nu te laşi distras de nimic. Se pare că vei avea un contracandidat care nu se va da în lături de la nimic pentru a-ţi fura funcţia pe care o doreşti. Dacă eşti antreprenor, această competiţie reprezintă o parte din piaţă.

Cu siguranţă vei munci din greu, pentru că Marte, planeta energiei, se plimbă prin casa a şasea, a proiectelor în lucru. Va fi totuşi o zi în care îți vei îndeplini sarcinile la superlativ – 12 aprilie, când Venus şi Marte vor colabora şi vei fi lăudat pentru munca bine făcută.

Şi Saturn se află în aceeaşi zonă a hărții tale astrale, aşa că vei continua să munceşti din greu şi vei face la fel în următoarele 20 de luni. Împacă-te cu ideea că vei avea foarte multe lucruri de făcut în perioada următoare. Şi cum vei munci din greu, vei fi nevoit să-ţi monitorizezi starea de sănătate – ai grijă să te hrăneşti bine şi să te odihneşti suficient.

Faptul că Marte e retrograd din 17 aprilie îţi va afecta cariera. Casa a zecea, cea a promovării şi statutului social, este guvernată de Marte, aşa că mişcarea lentă a planetei se va transmite carierei tale. Ai răbdare. S-ar putea să fii chemat la un interviu pentru un job nou, iar mai târziu să ţi se transmită că deocamdată compania nu mai face angajări.

Din 28 aprilie, şi Mercur va fi retrograd, aşa că îţi vor fi încetinite proiecte şi-i vor face pe clienţi şi pe şefi indecişi. Cariera ta va merge în valuri, iar şefii vor ezita să-ţi dea răspunsuri clare, pentru că nu ştiu încă în ce direcţie merg lucrurile. Nu încerca să mergi contra curentului. Lasă-te în voia lucrurilor, pentru că întârzierile vor fi în cele din urmă în favoarea ta.

Semnează documente şi ia-ţi angajamente noi în 5 aprilie, când Soarele va fi foarte frumos aliniat cu Saturn. Dacă vei alege această dată, acordurile tale vor funcţiona pentru foarte mult timp.

Deşi Mercur, care va fi curând retrograd, guvernează zona călătoriilor, poţi pleca într-o escapadă de care să te bucuri. Dacă vei lua avionul, ai grijă de bagaj şi nu uita să-ţi iei ceva de citit sau de ascultat, dacă zborul va fi lung. Dacă şofezi, documentează-te asupra adresei, pentru că uneori aplicaţiile te pot trimite în direcţii greşite sau pe rute mai lungi decât este nevoie.14 aprilie va fi o zi fantastică pentru o călătorie, în care vei ajunge la un important acord într-o afacere sau te vei distra cu un prieten.

Luna plină din 22 aprilie îţi va aduce vești bune pe plan sentimental. Vei trăi o poveste romantică. Neptun te va stropi cu praf de stele, aşa că ai putea merge la un eveniment social deosebit de frumos sau ai putea face o excursie într-un oraş foarte îndepărtat. Ai putea călători cu perechea ta. Dacă eşti singur, s-ar putea să cunoşti pe cineva în apropierea acestei luni pline, indiferent dacă faci vreun drum sau nu. Altfel, o petrecere ar putea fi locul perfect pentru o nouă poveste de iubire.

Citeşte previziunile detaliate ale lunii aprilie pentru fiecare semn zodiacal: 

Horoscop BERBEC aprilie 2016: Vei fi nedreptăţit la serviciu, dar vei avea un deosebit succes în dragoste

Horoscop TAUR aprilie 2016: Finanţele vor fi preocuparea ta principală şi în această lună

Horoscop GEMENI aprilie 2016: Vei avea o lună plină de distracţii şi iubire, dar vei finaliza şi un proiect important

Cele mai citite

Toți cei 45 de pasageri dintr-un autobuz și-au pierdut viața într-un accident în Africa de Sud

Aproape toţi pasagerii dintr-un autobuz, 45 de persoane, şi-au pierdut viaţa joi în Africa de Sud într-un accident rutier grav, după ce vehiculul în...

Tendințe de Culori și Materiale pentru 2024: O Privire Asupra Designului Interior

Anul 2024 aduce o schimbare notabilă în preferințele de culori și materiale în lumea designului interior, reflectând o nevoie crescândă de confort, sustenabilitate și...

Mesajul premierului Marcel Ciolacu, la 20 de ani de la aderarea României la NATO

În cei 20 de ani de apartenenţă la NATO, România a devenit un pilon important şi şi-a consolidat poziţia în interiorul alianţei, respectându-şi angajamentele...
Ultima oră
Pe aceeași temă