10.6 C
București
vineri, 26 aprilie 2024
AcasăTechLiviu Dragnea, luat prin surprindere de decizia lui Victor Ponta de a...

Liviu Dragnea, luat prin surprindere de decizia lui Victor Ponta de a demisiona din PSD: Sper să îi treacă supărarea. Dacă îmi trimite o demisie în alb, nu o voi activa. Are ce să facă în partid

Președintele PSD, Liviu Dragnea, a anunțat, miercuri, la Parlament, că nu va accepta demisia în alb a fostului premier Victor Ponta din partid.

La câteva ore după ce Victor Ponta a anunțat că îi va trimite lui Liviu Dragnea demisia sa, liderul social-democrat a precizat că nu știe de ce fostul șef al Executivului este supărat.

„Am citit și eu știrile cât am fost în sală. Nu sunt de acord ca Victor Ponta să plece din partid. Dacă îmi trimite o demisie în alb, nu o voi activa. Nu concep ca un fost președinte de partid să primească un tratament cum a primit Mircea Geoană. Eu am mai vorbit, ne-am mai întâlnit. Sper să îi treacă supărarea, încerc să aflu și eu asta. Victor Ponta are ce să facă în partid, poate să susțină Guvernul. Nu îl dă nimeni afară, nu îl împinge nimeni afară, încerc să aflu de ce este supărat și sper să sprijine partidul în continuare”, a spus Liviu Dragnea.

El a continuat precizând să apreciază criticile lui Victor Ponta: „Orice critică a lui trebuie studiată cu atenție, pentru că este un om cu experiență. Pe mine nu mă deranjează”, răspunzând întrebărilor jurnaliștilor, 

„Nu voi da curs acestei invitații (n.r – dacă Victor Ponta se autoinvită afară din PSD) și nici nu îl exclude nimeni”,  a mai spus el.

Liviu Dragnea a mai afirmat că urmează să îl sune pe Victor Ponta, pentru a discuta cu el despre motivele care l-au determinat să își anunțe demisia.

Fostul premier Victor Ponta a anunțat, miercuri dimineața, că își va depune demisia în alb din PSD, formațiune în care a deținut funcția de președinte, înainte ca postul să fie preluat de Liviu Dragnea. În acest context, el a afirmat că nu mai are o relație de prietenie cu șeful PSD.



„Dacă deranjez, că am văzut că deranjez, de astăzi o să-i trimit domnului Dragnea – ştiţi că eu nu vreau să mă dea nimeni afară din partid – îi trimit demisia mea în alb şi când îl supăr foarte tare o introduce şi a scăpat de mine. Dar să tac din gură n-o să tac, nu pot la vârsta asta să mai tac din gură pe lucruri pe care le-am văzut, e care le ştiu şi pe care le văd cu îngrijorare”, a spus Victor Ponta, miercuri dimineața, la Parlament.

Întrebat dacă mai există o relaţie de prietenie sau de colaborare cu Dragnea, Ponta a răspuns: „Nu, hai să fim serioşi. Nu”.

 

 

Cele mai citite

Lukașenko acuză Occidentul și opoziția de un atac cu drone pornit din Lituania

Serviciul de securitate din Belarus a susținut joi că a dejucat un atac asupra capitalei Minsk cu ajutorul unor drone lansate din Lituania, a...

Viktor Orban anunță că 2024 va fi anul înlocuirii hegemoniei liberal-progresiste cu una suveranistă

În acest an ar putea lua sfârşit o perioadă ingrată a civilizaţiei occidentale, prin înlocuirea lumii construite pe baza hegemoniei liberal-progresiste cu una suveranistă,...

Revolut anticipează o creștere cu 40% a numărului angajaților, în 2024, și ajunge la 10.000 de salariați

Revolut, fintech-ul britanic cu peste 40 de milioane de clienți retail la nivel global, a ajuns la 10.000 de angajați în toată lumea, iar...
Ultima oră
Pe aceeași temă