13.3 C
București
joi, 25 aprilie 2024
AcasăSpecialOmul de afaceri croat împuşcat în Băneasa, tratat în Germania

Omul de afaceri croat împuşcat în Băneasa, tratat în Germania

Omul de afaceri croat care a fost împuşcat, vineri seară, în cartierul bucureştean Băneasa, este tratat la o clinică privată din Germania, a declarat, duminică, şeful Serviciului Omoruri din Poliţia Capitalei, Radu Gavriş, potrivit Mediafax.

Bărbatul care a fost împuşcat vineri seară, când ieşea de la firma unde lucrează, de pe Bulevardul Aerogării, a fost transportat la Spitalul de Urgenţă Floreasca din Capitală, unde a fost operat, el având plăgi împuşcate la nivelul coapsei drepte, în abdomen şi torace.

Citeşte şi: Un bărbat a fost ÎMPUŞCAT de TREI ori, într-o benzinărie din Capitală

Ulterior, familia a optat să fie tratat la o clinică privată din Germania, el având această posibilitate prin asigurarea de sănătate de care beneficiază, a declarat Radu Gavriş, duminică, în cadrul unei conferinţe de presă la Poliţia Capitalei.

Acesta a mai precizat că cetăţeanul croat are legături de afaceri cu mai multe ţări, în timp ce directorul adjunct al Poliţiei Capitalei Marius Mihai Voicu a spus că, în acest caz, nu este exclus să fie vorba de criminalitate importată.

Citeşte şi: UPDATE. VIDEO. Croatul împuşcat în Capitală are afaceri în domeniul reciclării

Cetăţeanul croat este căsătorit cu o româncă şi are doi copii mici, au declarat pentru Mediafax surse din rândul anchetatorilor. El are afaceri cu fier vechi în România, sediul firmei sale aflându-se pe Bulevardul Aerogării. Totodată, el are o maşină înmatriculată în Bosnia-Herţegovina.

Sursele citate au mai precizat că ar fi existat şi mai mulţi martori ai incidentului, mai multe persoane susţinând că au auzit focurile de armă, în timp ce una a spus că l-a şi văzut pe atacator care ar avea o înălţime de 1,75 metri şi purta şapcă.

Victima a intrat vineri, în jurul orei 20.15, într-o benzinărie de pe Bulevardul Aerogării şi a spus că are o rană la spate, angajaţii benzinăriei sunând la 112.

Cele mai citite

Premierul Ciolacu a convocat ședința de guvern la Timișoara, unde PNL a acceptat să susțină candidatul PSD

Ședința de guvern din ziua de joi, 25 aprilie 2024, se va desfășura la Timișoara, reiese din comunicatele transmise de Guvernul României. Programul oficial al...

Cum să-ți protejezi locuința de vremea rea

Indiferent dacă ești acasă sau nu, locuința ta este mereu expusă la riscuri generate de vremea rea, cum ar fi furtuni, inundații sau căderi...

Cât timp ar trebui să dureze plimbarea câinelui?

Plimbarea zilnică a câinelui oferă numeroase beneficii pentru sănătatea mentală, emoțională și fizică pentru aproape toți câinii. Plimbările oferă exerciții fizice, care sunt bune...
Ultima oră
Pe aceeași temă